Po jednom vynechaném kole, které bylo odloženo kvůli nepřízni počasí, tým Tralalalala opět nastoupil ke svému dalšímu utkání, kde 16. 10. jim soupeřem byly Lisohlávky. V A-týmu se již představily všechny posily z náboru, takže tým byl značně v renomovaném složení: v bráně tradičně Oncek “nádor na mozku” Bartoněk, bránit se pokoušeli Michal  Krčmář, Milan Lecián, Petr Karal a Michal “chalani, dôraz!” Vozár. V útoku zmateně pobíhali Tomáš “standardní situace”  Olmr, Nikolai “dnes penaltu raději nekopu” Tomilov, Petr Valenta, Petr Hebký a Jakub “runda” Šandera.

Zprvu to našim fotbalistům moc nešlo, vždyť i novému motoru chvíli trvá, než se zajede. Naštěstí toto „zajetí“ přineslo do Onckovy brány pouze jeden gól. Poté už se hry chopili naši reprezentanti, když se prosadil „talent ze Slovenska“ Michal Vozár. Dále Tralalalala předvádělo výbornou hru a ta také přinesla poločasový výsledek 2:1, když druhý gól přidal nováček soutěže Jakub Šandera, když prostřelil z úhlu soupeřova brankáře.

Začátek druhého poločasu probíhal obdobně jako konec toho prvního. Dále probíhala kanonáda jak emise neutronů při štěpné reakci, však v tomto případě padaly góly. Dokázal se prosadit další z nováčků v týmu – Nikolai „bodlo“ Tomilov, po krásně rozehraném nepřímém kopu od Toma Olmra, podruhé v zápase se pak trefil Jakub „penalta“ Šandera a na 5:2 zvyšoval Tomáš „míchačka“ Olmr.

Bohužel tento stav nevydržel do konce, neboť soupeř se dokázal vzchopit, či jim byly doneseny nějaké podpůrné prostředky z lavičky (ostatně, jak název týmu napovídá) a náš tým se musel spokojit pouze se smolným bodem, když ani stav 5:4 jsme nedokázali udržet do konce zápasu, a soupeř 20 sekund před koncem vyrovnával. S výsledkem nebyl nikdo spokojen, jak hráči týmu, tak silná divácká kulisa. Příští týden jdeme tvrdě po třech bodech!

 

report by Jakub Šandera

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder