Ve druhém kole 37. ročníku Strahovské fotbalové ligy jsme nastoupili v pondělí 7.10. poti týmu FC Historici. Vzhledem k tomu, že soupeř okupoval poslední příčku tabulky a my stále čekali na premiérové vítězství, byli jsme na tento zápas velmi namotivovaní. Sešli jsme se v hodně slušném počtu. Při absenci gólmana se do brány znovu postavil hromotluk Venca Wolf, obranu měli za úkol Karel, Kuba “Měsíc” a Marek, zatímco o útok se měli postarat Libor, Ondra, Radim, Honza a Martin. Ze střídačky nás vehementně podporoval nehrající kapitán fotbalového týmu Trclclclclc, pan Matěj Sekel.
Vstup do utkání se nám vůbec nepovedl, když jsme po několika minutách již prohrávali o 2 góly. V prvním poločase je potřeba zmínit zásadní moment, který změnil průběh celého utkání. Při jednom soupeřové útoku nastavil Libor běžícímu zavalitému metrákovému vepříkovi nohu tak, že o ni plánovaně zakopl a jeho sádlo se rozvalilo po hrací ploše doprovázeno vřískavým kvičením. Tato situace byla tak komická, že nejen diváci se váleli smíchy, ale také Libor propukl v obrovský smích, bohužel však přímo před zraky rozhodčího, za což dostal důrazné napomenutí. Do poločasu se nám ještě podařilo snížit na rozdíl jednoho gólu, když se Libor napřáhl, nastřelil řiť soupeřova obránce, od které se míč odrazil do brány.

V druhém poločase jsme inkasovali další, velmi ušmudlaný gól, čímž nám soupeř odskočil na rozdíl dvou branek a nám se stále nedařilo proměňovat naše šance. Při zahrávání soupeřova volného přímého kopu vystoupil Libor o krok dopředu doufajíc, že se rozehrávka zpomalí a on bude upozorněn na dodržení předepsané vzdálenosti. To se však šeredně mýlil. Rozhodčí neměl po předchozím incidentu z prvního poločasu žádné slitování a s radostí ho ocenil poukázkou žluté barvy, čímž se Libor stal automatickým výhercem dvou minutového pobytu na domácí střídačce od CK Strahov. Oslabení se nám podařilo ustát a v závěru utkání se nám ještě podařilo korigovat skóre, když Karel rozehrával aut střelou na bránu a někomu se podařilo míč tečovat.

Šancí na obrat jsme měli mnoho, ale žádnou se nám nepodařilo proměnit a proto jsme z tohoto utkání odcházeli poraženi poměrem 2:3. Doufejme, že v příštím utkání již dosáhneme na první letošní body.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder