Ve čtvrtek 31. 10. 2013 jsme se sešli na hřišti ve Stodůlkách spolu se 3 flaškami zelené na zápase proti Rudému Teroru v 7. třídě Hanspaulské ligy. Naším cílem bylo vyhrát, neboť jen výhra nám nechávala naději na postup po podzimní části. Sešli jsme se v poměrně kvalitní sestavě, kdy do brány se postavil Cuhra, bránili Jerome, Vašek a Mišák. V útoku pak řádili Pavlíto, Infarkt a navrátilec Filip.  Slabou diváckou kulisu a nosiče míčů pak zastával pořád zraněný TOOM.

Zápas začal oboustranným oťukáváním. Na naší straně byla jednoznačně rychlost i kvalita, ale dlouho se nám nedařilo soupeře překonat. Soupeř se dostával na naši půlku jen sporadicky. Skóre otevřel Pavlíto se svými střelkami. Další gól do soupeřovi branky přidal krásnou střelou Mišák, který zabil všechny pavouky v levém horním růžku. Do druhé poloviny jsme nastoupili posilněni zelenou a TOOMášovými Ňaminkami. Těmi se nejvíce nabouchal Vašek a díky tomu se dostal k odraženému míči a brankáři udělal krásou kličku. Čtvrtou trefu přidal po závaru Filip a pátý hřebíček do rakve soupeře pak zasadil Pavlíto stylem tyč – brankář – tyč – brankář – branka.

Ani za stavu 5:0 jsme nepřestávali útočit a občas jsme proto nechávali otevřená zadní vrátka a tak se soupeř dostával do šancí, které ale neměly dostatečnou přesnost. Když se Vašek ve vápně nechal faulovat brankářem, následovala naše první penalta. O tu se vehementně hlásil Cuhra a k překvapení všech proměnil. Soupeř už se zdál být soupeř zoufalý. Nicméně se v poslední minutě zmohl na korekci skóre na konečných 6:1, kdy po závaru u naší brány přeloboval Cuhru plachtícího stylem alá vorvaň. Po konečném hvizdu rozhodčího jsme se tedy mohli zakřičet vítězné Tralalalala.

K dalšímu zápasu nastoupíme ve středu 6. 11. proti týmu Juventus Pivus. V případě výhry se velmi přiblížíme vysněnému postupu.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder