V neděli 3.11. se konal první letošní turnaj (tj. ne přípravný) Amatérské volejbalové ligy, a to 6. – 10. ligy. Tým Trblblblblb hraje 9. ligu a tuto sezónu má největší šanci na postup do vyšší soutěže, protože všechny nově příchozí – a tedy často silné – týmy začínají od poslední 10. ligy. Proto si musíme z letošních 3 turnajů odnést co nejvíce bodů. S prvním turnajem můžeme být spokojeni, neboť z možných 9 bodů jsme si odnesli 8, pouze jediný prohraný set nám vzal titul Borců víkendu. Ale vše popořadě.

Jako první jsme se utkali s týmem Čimice, a jak bývá naším zvykem, první set byla neskutečná plácaná, a to snad od všech zúčastněných. Tento set jsme ale nakonec uplácali 25:20. Ve druhém setu jsme již byli rozehraní a výsledek 25:10 to dokazuje.

Druhým zápasem bylo utkání proti týmu Eager Cadets, kde jsme první set prohráli 25:20, a to jak kvůli naší špatné hře, tak kvůli dvoum zničujícím prasatům z podání na konci setu. Ve druhém setu se ale ukázal kapitán Zbyňa, který sám z bloků a smečí uhrál minimálně 10 bodů, a tak jsme Eager Cadets roznesli 25:8. V tie-breaku jsme si již vítězství ujít nenechali.

Třetí utkání bylo proti týmu Rusů s názvem 4 psy a 2 kočky. Smečař Martin Cuhra na jednoho z nich málem vyběhl, když nám pod sítí neustále dupali. V obou setech jsme je ale zaslouženě porazili, i když v celkovém poměru bodů pouze 50:45.

Tímto tedy děkuji všem spoluhráčům za velmi příjemně strávenou neděli plnou výher a hezkých sportovních zážitků.

-OS-

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder