Ve středu 6. listopadu jsme odehrály poslední zápas Strahovské ligy se silným soupeřem Happy Feet, se kterýma jsme posledně prohrály 1:5, takže cíl byl jako vždy jasný, dopadnout lépe než minulý rok a případně vyhrát.

Hned začátek zápasu vypadal nadějně, nejen že nesněžilo ani nepršelo, ale také jsme se dostavily v plném počtu a novým trenérem, kdežto soupeřky neměly ani holky na střídání. Vybraly jsme tedy taktiku „co nejvíce je uběhat“, což se nám docela dobře dařilo a Verča ještě k tomu vystřelila krásný první gól. Nadšení fanoušků, nás i trenéra bylo veliké a tak jsme s chutí pokračovaly v zápase. Spoluhráčkám se však ještě před koncem první poloviny podařilo dorovnat. Druhou polovinu zápasu jsme se opravdu snažily, soupeřky už nemohly a brankářka Kája odvážně vybíhala do hřiště a krásně útočila na protější bránu, žádný z útoků však nebyl úspěšný. Soupeřky si nakonec musely vzít tajm, načerpaly sílu a chvilku po tajmu ukázaly co v nich je a daly gól. Do konce zápasu už se nám ale nepodařilo dorovnat.

Zápas jsme tedy i přes velké počáteční naděje nevyhrály, ale od posledně jsme se hodně zlepšily :). Nakonec se většina přesunula na velmi očekávaný zápas Jaderného odpadu s Trclclclclc.

by Nikola Z.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder