V neděli 17.11. se volejbalový tým Tralalala po týdnu účastnil dalšího turnaje AVL, tentokrát společného pro 6.,7.,8.,9. a 10. ligu MIZUNO AVL. Dle původního hracího plánu jsme měli začínat v 16: 30, nicméně v tu chvíli začínal teprve předchozí zápas, který se ovšem rychle odehrál, takže jsme měli jen drobné zpoždění. Nastoupili jsme v sestavě: Kristýna M., Vendulka H., Roman K., Martin D., Pepa C., Ota K., Kuba K. a Jirka P.

Do prvního zápasu proti týmu Tužky jsme vlétli s nadšením a prali se až do poslední chvíle, ale nakonec jsme podlehli 22:25. A bohužel jsme vyčerpali většinu svojí energie, takže další set byl pro soupeře výrazně jednodušší než ten první a skončil velmi nepříznivých 26:25, takže z prvního zápasu jsme odešli s prohrou 0:2. Naštěstí nás čekala dvouzápasová pauza, takže jsme měli čas se trochu zotavit. Takže do dalšího zápasu jsme nastoupili v plné síle a podali si Hromkočky 25:16. Do další sady se už trochu rozehráli i soupeři a po urputném zápolení skončil set 22:25 pro soupeře. Tím pádem nás čekal první tie-break dne, na který jako by nám opět došly síly a prohráli jsme 6:15.

Ale to vše byly subjektivně „nepodstatné“ zápasy toho dne, protože jako poslední nás čekalo „Jaderňácké derby“ mezi Tralalalala a Trblblblblb. Nálada byla sice přátelská, ale i tak maximálně soutěživá. Je otázkou, jestli to bylo způsobeno vyšší mocí, náhodou nebo výrazným podceněním našich sil ze strany Trblblblblb, ale vyhráli jsme první set „pohodových“ 25:18. Na tenhle popud protihráči s vypjetím všech sil, i přes naši urputnou snahu a odpor, uhráli druhou sadu se stavem 24:26. To bylo asi to nejlepší, co si fanoušci pro dobrou podívanou a hráči pro důkladné měření našich sil. Atmosféra byla ještě divočejší, diváci z řad spoluhráčů šíleli. Na tie-break jsme z technických důvodů museli ještě vystřídat jednu nahrávačku, protože Kristýna musela odjet, takže nastoupila Anička P., která přišla původně jen jako divák. Nikdo nedbal únavy a všichni hráli naplno, protože bylo jasné, že jde nejen o vítězství, ale hlavně o čest. Skvělým zakončením celého dne tak byl závěr společného zápasu s konečným stavem 2:1 na sety po tie-breaku, který dopadl 15:11.

Osobně jsem o týden dřív tipoval, že naše společné u tkání skončí v TB 13:15… tak jsem se o kousek netrefil.

-JP-

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder