V pátek 21. 2. 2014 jsme na Julisce nastoupili proti vítězi UFL – Družině DR. Zoidberga. Neměli jsme velké naděje, sešlo se nás jen 7 z toho 1 děvče, zatímco soupeř měl v zásobě minimálně 2 pětky a ještě něco kolem. Vskutku u nás si nikdo nemohl stěžovat, že by si snad nezahrál.

Překvapením a velkou motivací pro naši Kačku bylo, že tým protihráčů vlastnil také jednu blonďatou kočku. Je třeba si přiznat, že hrála fakt dobře a k naší smůle střílela jeden gól za druhým. Nutno však podotknout, že prý hraje extraligu.

Během utkání nastalo několikero důležitých situací, které je třeba vypíchnout. Tak samozřejmě náš první gól. Ten byl naprosto nečekaný pro obě soupeřící strany. Na náš tým měl však veliký motivační účinek, což pravděpodobně vedlo i k tomu, že jsme takto těžkému soupeři dokázali dát celé 4 fíky! Střelcům Jakubovi Vítovi (3) a Zdeňku Junkovi (1) patří naše velké díky a udělujeme jim za ně velkou bezvýznamnou pochvalu.

Celkově by se dalo říct, že na naši prohru mělo vliv jen a pouze nedostačující okysličování a regenerace týmu pramenícího z malého počtu hráčů. Jinak jsme si na hřišti počínali dobře, nikdo se nepřerazil o vlastní hokejku, žádná nebyla zlomena ani jinak znehodnocena. Na tomto místě bychom také rádi pochválili Káťu za naprosto bravurně zvládnutou kličku zvanou Jesle, čímž soupeře zahanbila na několik dalších desítek let.

Na závěr bychom rádi poděkovali našim fanouškům, kteří si na nás udělali čas i přesto, že se zápas konal v pátečních odpoledních hodinách. Celé 2/3 z celkového počtu 3 diváků byli naši!

 

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder