Ve středu 12. 3. 2014 se tým Odpadu sešel ke svému druhému zápasu letního semestru ve své skoro plné síle, chyběl jen Mára. Při předzápasové rozvičce zelenou a trochou domoviny vykrystalovala následující taktika: hrát aktivně a uběhat soupeře.
Což se ale ukázalo jako problém už od první vteřiny zápasu. Lampioni (tak znělo jméno našeho soupeře) nejen že nám stačili, ale dokonce běhali ještě víc. Nevinně, jako bludičky, nás lákali na své lucerny u své brány, my za nimi poslušně běhali. V tu chvíli ale Lampioni hromadně zaútočili na naši bránu. Nebylo tedy divu, že jsme o poločase prohrávali 6:2, a nutno dodat, že nebýt Štěpána, dostali bychom více. V našich dresech dali gól Blonďáček a Radek.
Po naordinování poločasové zelené jsme chtěli v 2. poločase něco udělat s počtem našich vstřelených branek, avšak až na Tomáše neúspěšně. Sice jsme udržovali tlak, útočili a stříleli, nicméně většina míčů skončila na soupeřových nohách a vedle brány. Soupeř neměl problém útočit do naší otevřené obrany a nastřílet nám dalších pár fíků, takže konečný stav byl 13:3. Jak ale bylo poznamenáno v hospodě, Odpad si tímto zápasem zavzpomínal na své počátky.

Bertík

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder