Sešly jsme se v krásný jarní den v plném počtu k zápasu. Bylo nás tak akorát na střídání dvojice vzadu a o trochu víc vpředu.
Zpočátku vše vypadalo nadějně. Zaslechlo se, že jich je jen pět a brankářka nedorazila. Hovno. Nakonec jich bylo ažaž a navíc brankářka dorazila. Pche.
Začly jsme hrát. Krátké postřehy ze zápasu: Dřívekapitánku Kamču někdo nakopl do palce u nohy, a tak odskákala na lavičku. Měly jsme pár pěkných šancí. Dřívebrankářka Kája běhala jako ďas po celém hřišti a bude mi velkou motivací (možná, nebo lenost opět vyhraje). Nika krásně chytala. Běháme po hřišti v jednom velkém shluku. A tak.
Fanoušci opět nezklamali a vybrali si dívku z vedlejšího týmu s krátkými vlasy k tomu, aby křičeli “to není dívka! to je chlap!”.  Toto chování fanoušků nedoceňujeme a většinou se za pohlaví-pozměňující pokřiky stydíme. Je pravda, že tentokrát si za to slečna mohla trochu sama, neboť na ni spoluhráčky pokřikovaly “Marcel!”. Chtěla dát gól, ale nepovedlo se jí to, takže ze zápasu odcházela frustrovaná. Cha! Chudinka!
Zápas skončil naší prohrou 0:4. No nic, příště už je vítězství naše!
Makki
Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder