V pondělí 31.3. se nejlepší jaderný fotbalový tým Trclclclclc utkal s vedoucím skupiny FK Gebratysti. Naštěstí již dorazil gólman Michal “Petr Čech” Pokorný s vidinou možnosti si kvalitně zachytat, v obraně nastoupili Marek “střelec” Sommer, Jakub “Sluníčko” Měsíček, Honza “bez trenýrků” Mazanec, do útoku vyběhli Libor “nevracející se Zajcev” Tomek, Ondra “dříč” Šembera, Honza “Tonda” Povolný a Martin “hlavou plot neprorazíš” Beneš.
Do zápasu jsme vzhledem k umístění v tabulce nastoupili s jasným cílem: neobdržet debakl a vstřelit víc gólů než odpad (>1). Zápas ale začal tak jak nikdo nečekal – naším gólem. Honza Povolný překvapil soupeřova gólmana střelou ze střední vzdálenosti. Načež jsme se rozhodli hrát betonářským stylem alá Chelsea a soupeři jsme mařili jednu šanci za druhou. Největší podíl na tom měl samozřejmě náš skvěle chytající gólman, pokud se soupeři přeci jen povedlo ho překonat, na brankové čáře ho zastoupila naše neprůstřelná obrana. Bohužel tomuto tlaku nešlo odolávat věčně a tak soupeř po povedné akci srovnal na 1:1. S tím se ale nehodlal smířit navrátilec do sestavy Libor, který po deseti vyložených šancích konečně dopravil míč za soupeřova záda a vrátil vedení na naši stranu. Nevíme, kdo byl z vývoje zápasu více překvapen, jestli my, soupeř nebo fanoušci, každopádně jsme zcela perfektně četli soupeřovu hru a díky osobní obraně jsme je téměř k ničemu nepustili. Taktéž tyčky naší brány brilantně přečetly soupeře a nejednou zmařili útočné tažení. Bohužel ale do konce poločasu došlo k vyrovnání na 2:2.
Ve druhém poločase nás hnala vidina remízi a celkově zajímavého výsledku, nicméně soupeř spustil velmi rychlý kolotoč, ke kterému jsme byli přizváni pouze jako neplatící návštěvníci. Fyzické síly ubývaly, byli jsme zatažení stále více před naší bránou a před totálním debaklem nás zachraňoval pouze gólman či náhodná vypýchnutí míče. Nedařily se nám ani kvalitně nacvičené rotace a spoléhali jsme pouze na breaky, které díky našim útočníkům většinou končily směšným překopnutím přes plot.
Skóre se nakonec zastavilo na hodnotě 6:2, což vzhledem k předpokladům a kvalitám soupeře byl přijatelný výsledek. V našem týmu ale je vidět značný potenciál, který vzkvétá díky kvalitnímu tréninku včetně fyzické přípravy. Doufejme, že své kvality ukážeme hned příští zápas v úterý 8.4. proti hratelnému soupeři PH Maséři Milevsko, na který jsou všichni fanoušci srdečně v 10 hodin večer zváni.
Beny

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder