Kdysi jeden moudrý muž řekl: “Podle nosa, poznáš kosa”. V tomto případě šlo o jiný poznávací znak, konkrétně o míru srostlého obočí a mocnost nadočnicového oblouku. Jak již mnozí tuší, Jaderný odpad se utkal s týmem NETU (Neandrtální epochální trotloidní unie). Zápas to nebyl kvalitní. Na náš tým byl od začátku veden velký fyzický tlak. Protihráč nedbal strahovských pravidel a stále nás kopal, mlátil lokty a když zrovna nemlátil, snažil se vyvolat osobní potyčku. Červené karty nebraly konce. Náš tým se však nezalekl a snažil se podat svůj klasický výkon. Padlo pár gólů, přičemž poměr byl 1:5,333333 pro našeho protihráče. Leč nevadí, hrajeme přeci pro radost a ne pro výsledek. To a bohužel mnoho dalšího stále nechápal protihrající tým. Ač vedl s přehledem o více jak deset branek, stále se snažil vyvolávat nějaké nepokoje.

Vše vyvrcholilo (podotýkám, že o vyvrcholení šlo doslovně, jelikož některým z týmu NETU stály trenýrky a vyskytovala se na nich jakási skvrnka) napadením  Máry Böhma, což bylo opravdu, ale opravdu mimo mísu. Mára, který je znám svou klidnou povahou, byl naražen do zad, přičemž zbytek týmu vybaveného silnou frontální lebeční kostí pokračoval v útoku na naší střídačku, kde to odnesl bývalý kapitán lýtko odřeným loktem. Škoda, že k živočišné evoluci nedochází rovnoměrně po celém světě a masivní lebeční kost u jedinců vyskytujících se v jistých zeměpisných oblastech neustoupila důležitější části, mozku.

Potyčka se zdála být ukončena, avšak jeden z vývojově starších typů (model T1000) to nepochopil a stále slovně napadal našeho blonďáčka. Ten, jakožto druh vyvinutější, zachoval klidnou hlavu a celou situaci ustál. Nepříjemná konverzace nedala některým z našich řad a šli lebkouna uklidnit. Podobný “nápad” měli asi i na druhé střídačce, a tak se za hřištěm začal tvořit nepřehledný chumel. Hráč Kecek, vášnivý chovatel kachen, toho času na střídačce, začal volat policejní jednotky. Naštěstí k žádnému souboji nedošlo, a tak byli zakuklenci odvoláni.

Zápas se hrál dál. Kapitán Löw burcoval, Bertík občas běhal, Tonda kopal a Hamboš skóroval! Na hřiště přišel jakýsi vývojový mezičlánek, který absenci oblouků a obočí skrýval za parádní modrobílou zmijovku. Ač nevybaven vnějšími fyzickými znaky, snažil se do nás stále šťouchat. Trapné, opravdu trapné.

Zápas skončil, pár protihráčů si podalo s námi ruce a doufejme, že se s nimi již nesetkáme. Nechť jsou ze strahovské ligy vyloučeni!

Olgoj Chorchoj

PS: Pokud by přecijen Strahovská liga odmítla vyloučení týmu NETU z ligy, navrhuji zakoupení vybavení prezentovaného na videu https://www.youtube.com/watch?v=cl98-HwR15s

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder