Praha/Juliska, 23.3.2014 – Tým Tralalalala vyzval na předposledním turnaji AVL zimní části sezóny dva týmy. Nepustit přes síť žádný laciný míč měli za úkol blokaři Jirka Polák, Ota Kukral a Kuba Konečný. Naopak na smeči zásobovali protihráče dělovými míči Roman Kačer, Petr Bohuslav a Pepa Cupal. Poslední dva jmenovaní si vyzkoušeli i hru na libera, kde oba dokázali vybírat a vracet do hry spoustu těžkých a někdy už i skoro ztracených balonů. Poslední nezmíněnými hráči, tedy spíš hráčkami, bez kterých by to vůbec nešlo a které tvrdí celou hru byli na tomto turnaji Anča Plachá, Hanča Srbová a Vendulka Haiblíková.
V prvním zápase jsme hráli proti týmu Draze Zaplacená Zkušenost. Avšak tomu výsledek prvního setu moc nenapovídá, tak v tomto setu bylo zřejmé, kdo je pánem nad sítí. Naše podání dělalo také soupeři velké problémy, ale díky několika našim chybám skončil tento set pouze 25:19 v náš prospěch. Druhý set začal v podobném duchu jako ten první, a tak to pokračovalo, až do doby kdy Kubovi byl odpískán nedovolený přesah. Po menší slovní roztržce s rozhodčím a ztrátě týmové koncentrace jsme tento set ztratili v nejtěsnějším rozdílu 24:26. Před tiebreakem proběhla menší porada, abychom si vyčistili hlavy a mohli tak soupeře hladce přejet 15:7, celkově tento zápas vyšel v náš prospěch 2:1 na sety.
Druhý zápas v pořadí jsme hráli proti týmu Silvia´s Saint. V našem týmu došlo k několika změnám v sestavě: místo Kuby nastoupil Ota, Peťa se prohodil místo s Pepou na liberu a místo Hanči nastoupila Anička. První set jsme hráli se soupeřem vyrovnanou partii a soupeř ji vyhrál jen díky několika dobře mířeným úderům v poměru 25:20. Na druhý set se vrátil Kuba, který se vyměnil s Pepou na pozici smečaře. Během druhého setu došlo ke změnám i v sestavě soupeře, kde se zranil jeden hráč, takže druhý set dohrávali v pěti lidech, bohužel ani přes naši snahu tohoto hendikepu využít jsme i druhý set prohráli a to v poměru 25:19, celkově jsme tedy prohráli 0:2 na sety.
Dá se říci, že už je to naše prokletí, jenž nám nedovolilo získat tři body za výhru ve dvou setech a odvezli jsme si z tohoto turnaje pouze dva body z šesti. Může nás ale těšit, že jsme už konečně přestali dělat chyby na podání a bylo vidět i zlepšení v poli oproti minulému turnaji. Doufejme, že naše prokletí se nám na posledním turnaji podaří zlomit a už konečně vyhrajeme oba zápasy.
-JK-

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder