Tralalalala vs. Sargas FC.

Ve čtvrtek 30.5.14 nastoupilo naše mužstvo (s určitým podílem ženstva) proti týmu FC Sargas. Letos poprvé v sezóně také dorazila posila z Plzně Jerome, o přísun zelené tak bylo postaráno.

V brance čaroval Cuhra, před ním znepříjemňovali život soupeřovým útočníkům Špáňa, Venca a Jerome. Útočné trio pak tvořili ŠuŠu, Pavlíto a Bohyně, jakožto zástupkyně něžného pokolení. Z lavičky vše sledoval TOOMáš, nehrající kapitán a podavač hřejivých nápojů.

První poločas začal podle očekávání vzájemným oťukáváním. Záhy jsme však zjistili, že soupeř je statický, a tak jsme se jejich stylu ochotně přizpůsobili. Nicméně naši borci měli jasnou převahu a postupně si vytvořili několik slibných šancí, ale brána nám byla dosti malá. Až po necelých 15 minutách se po akci na jeden dotek mezi Pavlítem a Jeromem podařilo prvnímu jmenovanému skórovat, když napodruhé překonal Špáňu, který překážel nejen soupeřovu brankáři. O druhý gól se postaral Jerome, když po rychlém zpracování autu levačkou prostřelil vše, co mu stálo v cestě, včetně pomalu se sklápějících šraněk v soupeřově bráně. Poté jsme také nechali několikrát vyniknout Cuhrouše, ale soupeř byl naštěstí pro nás dosti marný.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s předsevzetím, že konečně začneme běhat, potěšíme tak Cuhru a nasázíme soupeři další fíky. Ale jak to tak s předsevzetími bývá, nedodrželi jsme je. Nejslibnější šanci ve druhém poločase prováhala Bohyně, když se ocitla úplně osamocená před soupeřovou bránou. Svou šajtli bohužel nenamířila mezi tři tyče. Ani soupeř se na nic kloudného nezmohl a utkání tak skončilo naším vítězstvím 2:0. My jsme si tak mohli opět zakřičet vítězné TRA LA LA LA LA.

Další zápas sehrají Veteráni ve čtvrtek 5.6. na Hanspaulce proti týmu Lazareth od 19:30.

“Jerome”

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder