Vítejte u dnešního záznamu ze zápasu Hanspaulské fotbalové ligy týmů Tralalalala a Krabích výměšků.

V tomto zápase se utkaly týmy ze skupiny 7G a jasným favoritem na vítězství byl tým Tralalalala, vedoucí tým tabulky. Nastoupil v této sestavě: v bráně Martin „lenochod René“ Cuhra, v obraně pak Vladimír „Špáňa“ Španihel, Michal „Krči“ Krčmář a Roman „Mr. Punk“ Pangrác. Do útoku byli vysláni: Ondřej „Šušu“ Šubrt, Filip „Filippo“ Petrásek, Pavel „ El Pavlíto“ Bartl, Petr „Habi“ Habásko a trio neohrožených žen Karolína „Bohyně“ Kopecká, Veronika „Veru“ Blechová a Zuzana „Zuzu“ Řežábková.

Velkou neznámou tohoto zápasu byla nehrajícím zraněným kapitánem Tomášem „TOOMem“ Kouřimem přislíbená fanouškovská účast. Tímto mu přejeme brzké uzdravení. Tým Veteránů (Tralalalala, pozn. red.) dorazil jako vždy řádně připraven. Osm lahví zelené dodané jednotlivými hráči např. za první zápas, za první vstřelený gól, za hráče utkání,… bylo uznáno jako povolený doping a hra mohla začít.

Již během prvních pár minut bylo z herního stylu obou týmů jasné, kdo že tento zápas bude mít zcela ve své režii. Na ochozy za střídačkou favorizovaného týmu po pár minutách hry dorazil i očekávaný dav fanoušků z různých koutů světa vedený TOOMem a podporovaný již zkušenými matadory ve fandění Radkem, Áďou a Čunčou, stejně jako Bubu a Otíkem. Vytvořili tak nový divácký rekord Veteránů – 16 fanoušků.

Soupeř našeho hvězdného týmu byl nejprve zaskočen počtem hrajících žen tak, že brankář, zcela rozrušen a se sníženou schopností racionálního úsudku, přihrál daleko od své brány přímo na Filipa, který otevřel skóre zápasu, a Veteráni vedli 1:0. Tato fatální chyba soupeře rozhodila ještě daleko víc a další gól na sebe nenechal dlouho čekat. Při vhazovaném autu Myšák výborně přečetl hru a soupeřova záda použil jako odrazový můstek pro další gól. Po tomto neuvěřitelném druhém gólu hráči Krabích výměšků znejistěli a začali pouštět na bránu jednu střelu na druhou.

Rozhodčí je také jen člověk a ledacos by mu bylo odpuštěno, pokud by neodmítl uznat Šušuho gól po údajném faulu na soupeře. Ještěže většina Veteránského týmu disponuje klidným, vyrovnaným pohledem na svět a dostatečným počtem kvalitních hráčů. I přes toto pochybení Šušu po úžasné přihrávce od Zuzu, které byl z naprosto nepochopitelných důvodů předtím také odpískán faul, svůj první gól zápasu vstřelil (musel sice ještě projít přes tři další hráče a půlku hřiště). A první půle byla dohrána za stavu 3:0 pro Tralalalala.

Po doplnění chybějících tekutin a vitamínů a seznámení se se všemi fanoušky nastoupili Veteráni k druhé části utkání. První výraznější šance na gól přišla od Veru, která se statečně postavila proti brankáři, ale protože mu nechtěla ublížit, raději boj ukončila. Po rozehrání se míč dostal ke Špáňovi, ten se jako blesk z čistého nebe objevil před soupeřovou bránou a ukázal Veru, že brankář je nerozbitný, a svou akci zakončil gólem. Aby zachránila čest všech žen v týmu, dala Bohyně nejkrásnější gól zápasu. Po prudké a přesné přihrávce od Šušuho se napřáhla a z prvního doteku poslala míč téměř do šibenice za brankářova záda.

Na to už se jeden ze soupeřových hráčů nemohl koukat a pod záminkou zranění (způsobeném Habim) odvolal brankáře do útoku a sám se postavil do brány. Asi podle hesla Odpadu „Co leží, neběží!“ začal soupeř Veterány systematicky likvidovat. Po několikáté žluté kartě a výroku „brankáře“ v útoku „Ty s nima snad šukáš!“ dostal také Pavlíto šanci na svůj první gól a tuto nabídku přímého kopu náležitě zužitkoval.

Další nešťastnou, vlastně spíše zábavnou, situací v druhé půli byl hysterický výstup útočícího brankáře, který, po výkopu svého gólmana za hranice hřiště a Veteránskými fanoušky sborově volajícími JÓÓÓ, začal sprostě nadávat a urážet. A nebyla by to Bohyně se Zuzu aby hláškami „Tak běž hrát tenis, tam ti to nikdo kazit nebude,“ nebo „A co třeba piškvorky, ty jsou taky bezkontaktní,“ tohoto vzteklouna neodkázaly do patřičných mezí, což ho ještě více popudilo ke spokojenosti všech fandících Tralalalala.

Po tomto výstupu se i náš lenochod rozhodl, že se nenechá zahanbit, a přes celé hřiště si dal svůj životní gól (většina zúčastněných ani tento gól nepostřehla, jelikož se věnovali situaci se vztekajícím se soupeřem, pozn. red.). A nebyl by to Šušu, ač je to k nevíře opět po Zuzu odpískaném faulu, aby si nechtěl dát alespoň hattrick. Střelil na bránu a opět z toho byl gól. Upravil tedy na konečných 8:0 ve prospěch Veteránů Tralalalala.

Děkujeme Vám všem za pozornost a budeme se těšit u dalšího zápasu.

Pro Tralalalala Zuzu

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder