Pomalu se rozjíždí nová volejbalová sezóna a jak už je v AVLce tradicí, začíná se přípravnými turnaji. První, kterého jsme se s týmem Tralalalala účastnili, proběhl v neděli 5. října.  Navzdory velkému počtu hráčů na soupisce našeho týmu jsme se sešli v pěti lidech. Na pozici smečařů byl (do role kapitána pasovaný) Péťa Bohuslav a Pepa Cupal. Na smeče, při kterých praskaly soupeřům hlavy, jim nahrávaly Hanka Srbová a Monika „turbo“ Spasová. O obranu nad sítí se starali Ondra Sláma a Dominik Vít (vypůjčený z týmu Trblblblblb).

Nejprve nás čekaly tři zápasy v základní skupině. V prvním jsme nastoupili proti Růžovkám a navzdory početní převaze jsme prohráli 0:2 na sety. Do druhého zápasu jsme nastoupili proti ruskému výběru, který si říká 4 Psi a 2 kočky. Do zápasu jsme dali všechno a i když jsme nakonec prohráli v tiebreaku, jsme rádi, že jsme soupeřům sebrali alespoň jeden set. Jen doufáme, že nám na oplátku Rusové neseberou Karlovy Vary, jako sebrali Ukrajině Krym. Poslední zápas v základní skupině jsme odehráli proti Ofenzivní smršti a bohužel jsme opět prohráli. Nakonec jsme tedy do dalších soubojů šli z posledního místa.

Po základní skupině nás čekal zápas proti pošukům v růžových dresech, kteří si říkají krkolomně Trlblblblblb. Bohužel jsme nezopakovali legendární výkon z loňské sezóny a odešli jsme z kurtu jako poražení. V turnaji jsme dále pokračovali ve vyřazovacích bojích o 17. místo. Navzdory únavě způsobené odehranými zápasy jsme zbylé dva zápasy proti URWI a Rumíkům vyhráli a po celém dni jsme se tak radovali ze 17. místa. Další přípravný turnaj nás čeká 12. října, tak si snad umístění ještě vylepšíme.

-PC-

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder