S novým školním rokem přišla i nová volejbalová sezóna a první přípravný turnaj, který se konal 5. října. Již tradičně se hrálo na Julisce. Náš hvězdný tým Trblblblblb nastoupil až o půl dvanácté, ale nic není na škodu, během čekání na našeho prvního soupeře jsme alespoň tvořili fanouškovské zázemí paralelnímu týmu Tralalalala. V osudný čas jsme nastoupili proti Výběru z hrozných, kteří se zase tak hroznými neukázali, neboť se nedokázali prosadit přes naše skvělé blokaře Zbynďu a Martina Matušů. Nikdo z týmu by se ovšem neobešel bez našich krásných nahrávaček Terky Franků, Ančí Dománků a Lucky „H“ Hinterholzingerové.
Ve druhém zápase proti nám nastoupilo Křídlo netopýra, kteří nakonec vyhráli celý turnaj, takže naše šance na výhru nebyli moc nadějné, ale snažili jsme se hrát co to šlo. Přestože jsme nakonec podlehli, hodili jsme to za hlavu a čekali na našeho dalšího soupeře v pavouku. Tím byl překvapivě náš druhý tým Tralalalala, ale po diskuzi s naším hlavním koučem Romanem Lavičkou jsme se rozhodli, že s nimi nebudeme mít slitování a tak jsme přes ně hladce postoupili dál do boje o lepší umístění a spravili si chuť s loňského vzájemného souboje.
Jako další jsme potkali tým Abrakadabra, naše kouzla však byla silnější. Díky perfektnímu příjmu Honzy Medřického (který v ostatních zápasech předvedl, že ani smeč mu není cizí) i zásluhou smečařů Luboše Hudce a Martina Cuhry jsme Abrakadabra dokázali vyřadit, přestože jsme jeden set byli nuceni prodlužovat přes 25 bodů.
Do dalšího zápasu jsme opět dostali velice silné soupeře KPRH, kteří v celkovém umístění skončili druzí. Bojovali jsme do posledního dechu, ale bohužel jsme jim ve dvou setech podlehli.

Všichni předvedli skvělé výkony a celkově jsme se umístili na 5. místě z celkových 21 týmů, což je velice solidní výsledek.
Byl to první přípravný turnaj, napříště nesmíme nic podcenit a musíme se dál zlepšovat. 🙂

-LH-

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder