Bylo nebylo, za jednoho krásného sibiřského počasí, že bys ani psa ven nevyhnal (no dobře zas taková zima nebyla, jen se po několika příjemných dnech docela výrazně ochladilo), šla statečná děvčata z Tralalalala obhajovat svou čest v přátelském utkání proti týmu FC Pivce. Největší strahovská prasata byla na utkání Veteránů, a tak to vypadalo, že si děvčata užijí zápas bez nutnosti použití plynových masek a že na sebe budou po celou dobu hry vidět. Trenér Mazi jim toto utkání domluvil doufaje v nějaký herní zázrak, lepší trénink se skutečnými soupeři a také chtěl postavit nebohou Nikču do brány, aby si zvykala na střely. Co se však dělo na hřišti, to daleko předčilo jeho očekávání…
Hřiště jen na několika málo místech čvachtalo, a tak to vypadalo, že se místo vodního póla bude hrát fotbal. A přátelé, opravdu se hrál FOTBAL. Hned při úvodním hvizdu se naše děvčata protlačila až k soupeřově brance a Áďa vstřelila pěkný gól. Povzbuzeny prvním gólem a také vědomím, že jde jen o přátelák, začaly se dít na hřišti věci. První přihrávka ne do prázdna. Skvělé, volal trenér. Další přihrávka a další. Holky to je fotbal!, řval na nás trenér, který se radostí málem potentoval. Nejvyšší pochvala, jaká se nám kdy od kteréhokoliv z trenérů dostala! Pivce se ale také nechtěly vzdát a hodlaly s náma hrát vyrovnanou partii. Opity rychlým úspěchem a fantastickou pochvalou od trenéra, dovolily jsme jim (i přes mnohdy skvělé obranné zákroky) několikrát vystřelit na bránu. Nikča byla v bráně skvělá (na to, že šlo o její první opravdový zápas, tak klobouk dolů), bohužel však nebyla všemocná a za její záda se postupně dostal míč celkem třikrát. My jsme se však nevzdávaly a dál si pěkně nahrávaly, trénovaly narážečky a ohrožovaly bránu. Bohužel se do ní už nikdo nedokázal trefit. Některé z nás si dokonce vylepšily svůj rekord v tyčkách (ne, vůbec mě neštvou celkem 4 tyčky v posledních dvou zápasech…).
Fanoušci vědí, že když se přijdou na zápas La Tralalalala podívat, tak že mají zaručenu spoustu krásných pobíhajících žen. Co však ale nikdo netušil je, že od našich jaderných slečen uvidíme opravdický fotbal (klidně se zeptejte našich trenérů, že je to fotbal).

Evča

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder