V neděli 9. listopadu jsme se sešli k prvnímu ligovému turnaji. Opět jsme začínali dřív než Béčko a opět nás byla jen cca půlka týmu. Naštěstí jsme hráli pouze 3 zápasy, takže střídání nebylo tak zapotřebí jako u přípravných turnajů.

První zápas jsme odehráli proti „Eager Cadets“. Jelikož zápas začínal s asi hodinovým zpožděním, neměli jsme dostatek času na rozehrání a začátek zápasu se nám moc nepovedl. V takovém duchu jsme pokračovali i ve druhém setu a zápas jsme nakonec prohráli 0:2.

Do druhého zápasu proti týmu „Mopy team“, ve kterém byl věkový průměr odhadem dvakrát vyšší než u nás, jsme nastoupili o něco lépe rozcvičeni, na výsledku se to ovšem projevilo spíše obráceně. Nezvládali jsme pohyb po hřišti ani bloky, smečovali jsme mimo hřiště nebo přímo na protihráče. Zápas jsme prohráli 0:2 s celkovým skóre 50:29.

Ve třetím utkání proti týmu „Draze zaplacená zkušenost“ jsme ale své výkony značně zlepšili a začalo se nám dařit. Zápas provázela příjemná atmosféra, rozhodčí kroutil hlavou nad naším pokřikem, Kaufi se rozsmečoval a Čunče byla na střídačce. Nedokáži posoudit, co vše mělo vliv na výhru, ale ze zápasu jsme si odnesli plný počet bodů se skóre 50:29 (tedy stejně jako náš soupeř v předchozím zápase).

Po euforii z dobře odehraného zápasu a alespoň jedné výhry jsme si dali zasloužené pivo a šli fandit našemu druhému týmu, který akorát dohrával první zápas. Během večera se pak platilo i pár pokut za rozlité něco, ale o tom případně poví více Kaufi s Pepou…

Díky všem za příjemně strávenou neděli.

-Ondra-

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder