LGE336772__BTR61971jpga
Trenér  Mazanec jako by se na prohru 0:6 nemohl ani dívat. (ilustrační foto)

Fotbalistky 7. minut rozdrtily La Tralalalala 6:0 a pokazily tralalalaláckým koučům Mazimu a Somříkovi jejich 5. zápas na lavičce “Jaderňaček” dvacátou nejhorší porážkou v historii klubu. Svěřenkyně majitelky Zlámalové dosáhly nejvyšší výhry ve vzájemných zápasech se strahovským rivalem.

Zlámalová nastoupila proti La Tralalalala poprvé v kariéře, nikdy s nimi neprohrála a že si tuhle bilanci nepokazí, bylo jasné už po úvodní čtvrthodině. Už po pěti minutách nabila obránkyně v útočné půli Kulichové a ta se za pár vteřin proměnila ve střelce.

Po 5minutách zastavila Černé střelu na brankové čáře Závadská, avšak po dorážce Kulichové se skóre změnilo na 2:0.

Skóre pak ještě dvakrát zvýšila Vondráčková a dočkala se i střídající Surá, která se vyhnula pasti obránkyň a šla sama na gólmanku. Ondrejkovou v brance 7. minut zřejmě nejvíc vystrašila její reprezentační kolegyně Blechová, jenž si v dresu La Tralalalala vytrpěla děsivý zápas až do konce. V závěru napřáhla z dálky, ale Ondrejková jeho ránu vyrazila. Výsledné skóre ještě doladila majitelka Zlámalová na konečné 6:0 .

7.minut jsou 3. v lize o 3 body za druhou FC Strojárnou a La Tralalalala poslední.

Strahovská fotbalová – 7. kolo:

7.minut – La Tralalalala (2x Kulichová, 2x Vondráčková, Surá, Zlámalová ),
FC Pivce – Tým NeohroŽENých 1:10 (Janíková, Uhrová, Jelínková, Koubková, 2x Paulusová, Plevová, 2x Holinská, 2x Rodová), Chikas – Roštěnky 3:0 (Mikulíková, 2x Hanoušková)

Ve spolupráci s http://www.rozhlas.cz/zpravy/fotbal/_zprava/chelsea-nadelila-arsenalu-60-v-1000-utkani-wengera-na-lavicce–1330217 Kája

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder