V pondělí 24. 11. 2014 jsme se po víkendové pauze opět sešli na Julisce, abychom se poprali o další tři body do sbírky, tentokrát s fakultou stavební. Z přeplněné kandidátky se na zápas dostavilo pouze sedm statečných: Bohouš, Cuhrouš, Kuba Svoboda, Vašek, Dalibor, Honza Kotrbatý a gólman Lukáš. Ty ještě na začátku utkání doplnil (opět pozdě příchozí) Beny.

Do desáté minuty to vypadalo, že utkání bude velmi vyrovnané. Šance byly na obou stranách a na ukazateli svítilo skóre 1:1, které zařídili pánové Kotrbatý (ne náš Honza) a Svoboda, který překvapil soupeřova gólmana svojí “dělovou” plachtou. V posledních třech minutách první třetiny jsme si vybrali slabší chvilku a kvůli nedůrazu před bránou jsme třikrát inkasovali.

Bohužel naše slabší chvilka se protáhla na další dvě třetiny. Soupeř nás herně převyšoval a když už jsme se dostali do nějaké šance, ztroskotali jsme na skvěle chytajícím (a jak jsme později zjistili extraligovém) gólmanovi. Navíc se rozehrál již zmiňovaný pan Kotrbatý, který zařídil polovinu gólů soupeře. Bohužel jeho jmenovec hrající v našich barvách si z něj příklad nevzal, a tak i po druhé třetině svítila na naší straně osamělá jednička, zatímco soupeř přidal další 4 fíky.

Třetí třetina v podstatě kopírovala tu druhou. Protivník rozdělil gólový příděl rovnoměrně mezi všechny třetiny, zatímco na naší straně se ke Kubovi nikdo další do střelecké listiny nezapsal.

Z cílů, které si klademe před každým zápasem, tj. zvítězit, nedostat desítku a dát aspoň gól, se bohužel splnil pouze ten poslední, neboť konečné skóre se vyšplhalo na 1:12. Snad se nám příště bude střelecky dařit víc…

-PB-

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder