Ve středu 19. 11. nastoupili Veteráni Tralalalala k předposlednímu zápasu Hanspaulské fotbalové ligy proti týmu V.I.P.. Ještě stále existovala nemalá možnost postupu, proto byl úkol jasny: výhra.

Sešli jsme se v následující sestavě: Bartl Pavel (C), Karal David (B), Blechová Veronika, Habásko Petr, Jánský Václav, Krčmář Michal, Lecián Milan, Pangrác Roman, Petrásek Filip.

Jelikož na tento zápas nedorazil Špáňa, náš elitní střelec, musel se vsítění prvního gólu zhostit Peťa Habásko. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat, o navýšení skóre se postaral Pavlíto.

Po dobrém začátku a vedení 2:0 jsme tradičně polevili, soupeř vyrovnal a pak nás dokázal trápit až do konce. David v bráně neměl svůj den a tak mu tam spadlo téměř vše.

Nakonec jsme díky hattricku Filipa (asi po 2 letech gól levačkou z trestňáku) a gólu Krčiho v poslední minutě vyhráli 6:4.

Na listinu střelců se mohla zapsat i Verča, která již překonala brankáře, ale zlý a zákeřný soupeř vložil do střely na brankové čáře svůj hnusný ksicht.

 

Jak jsme dopadli v posledním zápase, a jestli jsme postoupili do 5. ligy, se dozvíte v dalším reportu.

Otík

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder