Byly jste ve čtvrtek večer venku? Nadávali jste na to, jaké bylo počasí? To, že bylo tak nevlídné počasí, předpovídalo, že se chystá opravdu tuhý a napínavý souboj. Nuže počasí způsobilo, že bohužel přišla jen hrstka diváků, aby hnali svůj nejoblíbenější tým za vítězstvím.

Jaderný odpad nastoupil do zápasu skoro v odpadlé sestavě, jelikož četná zranění spojené s alkoholem vyřadila půlku týmu, nastoupil tým v sestavě: branku opět neohroženě hájil Štěpán, v obraně betonovali Blonďáček, Lukáš a Kuba, v útoku kličkovali Hamboš, Bertík a Oskar.

Od začátku zápasu byly vidět obrany obou týmů, které měli v sobě děr jak v ementálu. To nahrávalo nám, protože jsme poprvé byli schopni udělat kličku a občas i zakombinovat. Ovšem to chtěl jednou udělat i Blonďáček a trochu (hodně) se mu to nepovedlo, a Našlehané Jahůdky díky jeho chybě vstřelily gól. V prvním poločase už se skoro nic nestalo, dostali jsme 2 góly, ale za zmínku stojí snad jen to, že náš kapitán (stále ještě posílen) omylem zakopl o trávník a takticky sebou na zem vzal i protihráče.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, abychom zkusili soupeři dát alespoň jeden gól. Sice jsme ještě několikrát inkasovali, ale začali se dít nevídané věci. Nejen, že soupeř měl snahu se co nejvíce zranit či dokonce zabít o naši bránu a našeho brankáře, ale hráči Odpadu začali dávat góly. Nejprve gólovou smršť započal Bertík, ke kterému se později přidali Hamboš, Kuba, Oskar (podplaceno) a Lukáš, takže se trefili skoro všichni hráči. Zápas nakonec skončil 5:8, a věřte, že bylo na co se dívat.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder