Ve čtvrtek 23.4. nás čekalo další kolo v šesté Hanspaulské lize. Toto kolo bylo odloženo kvůli Čůrákovému výletu za Bohyní, což vedlo ke kolizi s Fúzí. Do brány se postavil tentokrát David Karal, který zaskočil za Martina „chci na Fúzi sbalit prvačky, které ještě neví, co jsem zač“ Cuhru. Obranu tvořili Vašek Jánský, Milan Lecián, Martin Ševeček a Tomáš „s tou Fúzí to vážně posral a bude to mít drahé“ Kouřim. V útoku byli Filip Petrásek, Ondřej „Šušu“ Šubrt, Pavel Bartl a Verča „mám krátké nohy a proto nedávám góly“ Blechová. Podpořit nás přišel Hobit v obleku (Bobshit) a vytrvale fandící Vodochodská Duovodovlna (manželé Špáňovi) .

Už od začátku zápasu jsme hráli špatně, soupeř nás přehrával a rychle dvakrát překonal Davida, který si zapomněl síťku mezi nohy. Ale i “z hovna” se povedlo snížit Martinovi. Tento gól nás pořádně nakopnul, začali jsme hrát a dostali gól na 1:3.

Po tradičním poločasovém motivačním proslovu, že s takovými nekopy nemůžeme prohrát, už to bylo z naší strany lepší. Postupně jsme se díky gólům Filipa, Pavlita a Otíka dostali do vedení. Další gól po dobře rozehraném rohu nepřidala Mademoiselle Zelená, protože má krátké nožičky a musela by se pohnout směrem k míči. Tradičně jsme se už viděli s dalšími dvěma body, tak jsme přestali hrát a umožnili soupeři dát další haluzácký gól a tím srovnat na 4:4. Na konci ještě Šušu označkoval všechny části brankové konstrukce a neproměnil svůj samostatný nájezd na brankáře.

I přes ztrátu bodů jsme stále v předních příčkách tabulky a jdeme po postupu.

Mademoiselle Zelená

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder