Ve čtvrtek 11.6. čekalo Veterány předposlední kolo šesté Hanspaulské ligy, ve které poměrně úspěšně bojujeme o celkové vítězství. Soupeřem byl tým Target FC, kterého porazit vzhledem k postavení v tabulce a zápasu v minulé sezóně neměl být žádný problém. Sešli jsme se v sestavě: v bráně Martin “Cukrouš” Cuhra, v obraně Martin “Seru na práci” Ševeček, Milan “Otík” Lecián, Michal “Krči” Krčmář, Vašek Jánský a Vladimír “Špána” Španihel, v útoku Ondřej “Šušu” Šubrt, Pavel “Pavlíto” Bartl, Tomáš „Čurák“ Kouřim a Verča “Mademoiselle Zelená” Blechová. Podpořit nás sice přišli asi tři fanoušci v čele s Oskarem, ale chyběl náš nejvěrnější a nejsvlečenější fanoušek – Bobshit.

Již před začátkem utkání nastal zásadní problém – nikdo nedonesl zelenou. Nakonec nás musel uspokojit korejský chlast od Tomáše.

Zápas jsme začali špatně a roli favorita vůbec nepotvrzovali. Soupeř využíval našich chyb a na rozdíl od nás se dostával do šancí. Stále jsme ale věřili, že se rozehrajeme a soupeře přejedeme. Jenže soupeř z jedné ze svých šancí dokázal Cuhru prostřelit a my jsme najednou prohrávali 0:1. Ani po inkasovaném gólu se naše hra příliš nezlepšila a ke vstřelení vyrovnávajícího gólu jsme se sami nepřiblížili. Naštěstí nám ke gólu pomohl soupeř, když před koncem poločasu odrazil míč na volného Pavlíta a ten se z těsné blízkosti branky nemýlil a stanovil poločasový výsledek na 1:1. V průběhu prvního poločasu odstoupil kvůli zranění Šušu a do zápasu již nenastoupil.

V druhém poločase to byl znovu soupeř, který se díky nešťastnému odrazu od Vaškových zad dostal do vedení – 1:2. Poté jsme již začali naplno hrát, značně unaveného soupeře přehrávat a vytvářet si i šance. O vyrovnávací branku se postaral Martin, který po výhozu od Cuhry usměrnil míč hlavou do sítě – 2:2. Další gól vstřelil Otík, který se z ničeho nic rozhodl kopnout vší silou do míče a ten i k jeho překvapení neskončil na nedalekém staveništi, ale v soupeřově brance – 3:2. Na konečných 4:2 uzavřel skóre zápasu Krči.

Díky vítězství 4:2 nám v posledním zápase stačí zisk bodu ke konečnému prvnímu místu v tabulce a i v případě prohry můžeme být mistry. Každopádně postup už nám nikdo nevezme.

Poslední zápas sezóny hrajeme ve čtvrtek 25.6. v 20:45 proti týmu Lazareth na Děkance, hřišti vedle podolských kolejí. Přijďte nás podpořit a po zápase s námi oslavit první místo v tabulce.

Otík

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder