K zápasu proti týmu Slamník I.USP jsme ve čtvrtek 21.5.2015 nastoupili plni očekávání. Do karet nám totiž hrálo postavení obou týmů v tabulce, naše minulé vzájemné střetnutí i fakt, že soupeř nastoupil bez možnosti střídat.

Obraz hry tomu ale neodpovídal. Balón jsme sice měli více na kopačkách, ale do vedení se dostal soupeř. TOOM si neporozuměl s Otíkem a Cuhra už byl krátký. Naštěstí se brzy krásně trefil trpaslík Petrásek a krátce po něm i obr Ševeček.

Po změně stran se soupeři z náhodné šance podařilo vyrovnat. Poté začal náš obrovský tlak a soupeřovo zdržování podpořené neustálými fauly. Ty nebyly nějak extra zákeřné a rozhodčí je i pískal. Ale prostě když jeden hráč pětkrát za sebou udělá ten samý faul, tak musí přijít žlutá a pak i červená. Jinými slovy, soupeř měl dohrávat ve dvou. Nestalo se. Přesto jsme si vytvořili velké šance, ale Verča, Šušu, Pavlito a dokonce ani Špáňa se nedokázali prosadit. Bobšit to těžce nesl.

2015-05-022

Utkání skončilo nezaslouženou remízou, která pro nás byla jednoznačně ztrátou. Vzhledem k dalšímu průběhu naší skupiny nás to ale nemusí mrzet. Od celkového vítězství nás dělí už jen krůček. Uděláme ho ve čtvrtek na Podolí?

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder