Ve středu 29. 7. bylo na pořadu dne další kolo Letního turnaje Hanspaulské ligy. Náš tým Tralalalala se střetl s týmem Sokol Picasso. K zápasu jsme se sešli v sestavě Tomáš Kouřim, Pavel Bartl, Michal Krčmář, Martin Ševeček, Vladimír Španihel, Ondřej Bartoněk, Veronika Blechová, Michal Pokorný a Lukáš Nevařil.

Utkání bylo již od úvodního hvizdu vyrovnané a šance byly na obou stranách. Bohužel první branku vstřelil náš soupeř a již v polovině prvního poločasu jsme prohrávali 0:1. Naše odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a Michal Krčmář se nechytatelnou ránou z dálky zasloužil o vyrovnání. Po celé utkání jsme se mohli spolehnout na naši oporu v bráně, Michala Pokorného. Skóre 1:1 vydrželo až do konce první poloviny zápasu.

Začátek druhého poločasu nebyl z naší strany nijak oslnivý a brzy jsme inkasovali druhý gól, ale stejně jako v prvním poločase jsme brzy vyrovnali gólem z kopačky Martina Ševečka. I přes naši urputnou snahu nás soupeř často svojí přesnou kombinační hrou přehrával a dostával se do zakončení. Většina pokusů ztroskotala na výborně chytajícím Michalovi, ale nakonec se jim ho podařilo dvakrát překonat a nám se již nepodařilo na tyto branky nalézt odpověď, přestože jsme k tomu měli dostatek příležitostí. Naneštěstí naše střely trefovaly buď brankovou konstrukci, nebo soupeřova brankáře. Zápas tedy skončil se skóre 2:4.

Lukáš

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder