V úterý 18. srpna nastoupili v blízkosti oblíbeného Malešického pivovaru veteráni ke klíčovému zápasu letní sezony. Proti týmu různých národností i vyznání s neodpovídajícím názvem “Švarní šuhaji”, zde sehráli první kolo play-off letního turnaje. Vítězství by znamenalo postup do finále, prohra naopak rozloučení s turnajem.

Netýmový duch šuhajů, relativně silná sestava Veteránů a více hráčů na střídání dávali do začátku naději na dobrý výsledek. K zápasu jsme nastoupili v sestavě Krasoň, Infarkt, Verča, Karel, Martin Ševeček, Otík, TOOM nezraněný Špáňa, zraněný Bobshit a v bráně Květák.

Nabuzeni před-zápasovou průpravou v pivovaru jsme na soupeře vlítli bez bázně a hany a po skvělé kolmici Infarkta k rohovému praporku, dokázal Martin Ševeček využít nulového úhlu a s přispěním soupeřova brankáře otevřít skóre v náš prospěch. Šuhaji ovšem záhy zařadili vyšší rychlostní stupeň a po několika šancích, kde nás zachránila buď náhoda, nebo Cuhra překvapivými zákroky se jim podařilo vyrovnat. Dobrou šanci si poté vypracoval Tom, ale před jeho ranou bodlem z půlky bohužel zachránila překvapeného soupeřova brankáře tyčka.

Rozhodujícím momentem zápasu se nakonec ukázal souboj Pavlita v polovině hřiště, který upadl po jasném faulu soupeře. Než se ale rozhodčí odhodlal k odpískání, soupeři se podařilo vstřelit vedoucí gól. Naše následné protesty se nesly celým zbytkem druhého poločasu, ale evidentně vlastním výkonem frustrovaný rozhodčí se nám odvděčil jen dalšími chybami. Soupeři se pak podařilo vstřelit do naší otevřené obrany další dva góly a s výsledným skóre 1:4 jsme se rozloučili se letním turnajem.

Infarkt

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder