Třetího září roku dvoutisícího patnáctého začala pro Veterány Tralalalala již šestá sezona Hanspaulské ligy. A jako každá podzimní byla i tato ve vyšší lize. Los tomu tak chtěl, že jsme opět hráli ve stejný den, kdy bylo slavnostní vyhlášení minulého ročníku, a ještě ke všemu na stejném hřišti v Běchovicích. Tentokrát však později večer. Plán byl proto jasný. Taktická průprava na vyhlášení a poté přesun na zápas.

Tohoto plánu se nakonec držela jenom trojice našich borců, Trpaslík Petrásek, TOOM a nakonec nehrající Bohyně. Ještě v autobuse na hřiště se přidali rovněž dobře takticky připravení Pavel „Sníh“ Bartl a Martin „Sádlovous“ Cuhra. Na hřišti na nás už čekali Otík „Milan“ Lecián, Mademoiselle Zelená, Martin Ševeček, Mišák Krčmář, Petr „Infarkt“ Habásko a hlavní letošní posila, ultraveterán Vojtíšek David.

Soupeř (tým Útlum), byť bez střídání a s určitými zkušenostmi, nám dal od začátku čuchnout jaké to je v ještě o jednu vyšší lize, odkud právě spadl. Tři střely a tři góly v naší síti jistě nepotěšily ani Bloňďáčka, který nám přišel fandit. Po změně stran to nebylo lepší a skóre už pomalu začínalo vypadat na hrozivý debakl. Nakonec z toho byl jenom debakl, protože z naší strany výsledek korigovali Otík, Mišák a Mademoiselle Zelená. Nicméně prohra 3:6 asi není to, co jsme chtěli z prvního utkání vytěžit. Inu, musíme ještě potrénovat.

TOOM

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder