Jednoho krásného úterý, první den školy jaderňáků a první den strahovské ligy se uskutečnil jeden z nejočekávanějších zápasů celé sezóny – La Tralalala vs. FC Pivce. Nálada byla dobrá, svaly rozehřáté (některé díky běhu z Černého mostu) a fanoušků přibývalo. Dýmovnice byly zatrhnuty Evčinou výhrůžkou, že Štěpán nedostane večeři. Ještě, že tak!

Sestava byla neobvyklá. Brankářka Nikča seděla na tribuně s kamarádkou dlahou na pravé ruce, obránkyně Barča stála s klepajícíma se nohama v bráně, útočnice Bětka byla vzadu v obraně s nemocnou Áňou, Ivet a Světlou a obránkyně Kačka v útoku s kapitánkou Evčou, vytrvalkyní Alčou a otužilou Mahu.

Kupodivu nám tato sestava vyhovovala více než normálně a my měly několik krásných šancí dát gól…ale jak tomu tak bývá, štěstí nám uteklo na druhé hřiště. Pocítila to i Barča, které první gól proletěl mezi nohama. Ničemu nebylo ale konec a my se tvrdě praly o každý míč rukama nohama. Bohužel rukama tak vehementně, že Pivce kopaly penaltu. A to vápno je sakra blízko! Míč i přes zákrok Barči skončil v bráně a Pivce tak vedly 2:0.

Stále to ale nebyl neodvratitelný stav a my se snažily, co to šlo. Síly ale postupně ubývaly, fanouškům naštěstí ne (Děkujeme!) a góly nepřibývaly. Bohužel po lehké chybičce jsme vyfasovaly ještě jeden gól a Pivce tak mohly slavit vítězství 3:0.
Na druhou stranu my slavily první zápas v sezóně, a to i s Áčkem (výhra 3:1), Béčkem (výhra 6:0) a Jaderným Odpadem (prohra 4:10).

Doufáme, že se ještě trochu sehrajeme a další zápas bude o to lepší.

Barča

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder