V pondělí večer jsme se sešly v neuspokojivém počtu sedmi hráček, abychom otestovaly své schopnosti v zápase proti týmu pojmenovaném po béčkovém animovaném filmu o stepujícím tučňákovi. V naší obraně nastoupila Světla, Ivet a Anča, útok obstaraly Kačka, Alča a Mahu. V bráně již podruhé statečně stanula Barča.

Jak už skóre napovědělo, jednalo se o mimořádně úspěšný zápas. Doposud se nám stávalo, že jsme první polovinu odehrály poměrně slušně, ale v té druhé jsme začaly zmateně zakopávat, obrana povolovala jako guma od gatí, útok nekontrolovatelně zvětšoval svou entropii a góly se do brány sypaly jeden za druhým. Tentokrát tomu bylo přesně naopak – drtivá většina gólů napadala už v první polovině. Fanouškům, kteří dorazili až po přestávce, zápas přišel jako slušná, jen mírně nevyrovnaná hra.

Trenéři sledující hru z laviček z nás byli na prášky, chytali se za hlavu a jiskřičky v jejich očích, které v průběhu hry pohasínaly a pohasínaly, až zhasly úplně, byly zcela zřetelně (ne)viditelné. To je další skvělá zpráva! Ještě nad námi nezlomili hůl!

Zlatý hřeb zápasu byl nádherný gól, který do soupeřovy brány zasadila Kačka. Všichni jsme nadšeně zajásali (nikdo neví, jestli tento první gól sezóny nebude také tím posledním) a pak se hra opět přesunula na naši půlku.

Nyní už se horlivě připravujeme na zápas s Roštěnkami. Prognózy jsou slibné, posledně jsme jim nadělily dva góly – tak se nezapomeňte přijít zase podívat!

Mahu

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder