Ve čtvrtek se na strahovském hřišti č. 1 sešel tým La Tralalalala v hvězdné sestavě sestávající z kapitánky Evči, gólmanky Báry, obránkyně-střelkyně Ivet, nemilosrdného buldozeru Světly, na excesivní vlhkost terénu si stěžující Anny, už-ne-tak-otužilé Mahu a především zelenáček Roberty a Terezy. Nutno podotknout, že ač jsou holky nové, tak do míče umí kopnout líp, než některé starší hráčky (přičemž „ některými staršími hráčkami“ myslím výhradně sebe).

Po zevrubné analýze nepřátelského týmu, který si buď neváží sám sebe, nebo má opravdu rád hovězí, jsme došli k závěru, že jejich slabým článkem je brankářka chytající míč stylem „kutululů“. Toho využila obránkyně Ivet, která se nachomýtla do nepřehledného, gól slibujícího roje hráček vznášejícího se na nepřátelské polovině hřiště a s definitivní platnosti míč umístila do brány Roštěnek.

Pomalou brankářku bohužel vyvážila rychlá a hbitá útočnice. Do naší brány postupně zasvištěly 4 góly, ale v temném světle předchozího zápasu se jedná o fenomenální úspěch. Bez zmínky nesmí zůstat fantastická účast našich fanoušků, kterých se dostavilo přes dvě desítky (počítala jsem je). Roštěnkám nefandil vůbec nikdo.

Těšíme se na vás na příštím zápase!

Mahu

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder