Poslední zápas této sezóny dopadl velice překvapivě. S vědomím toho, že se nám (opět) podařilo všechny zápasy prohrát a že tedy o nic nejde, jsme do toho šly smířené s osudem a nikterak jsme se nestresovaly, jak to dopadne. Nastoupily jsme v hojném počtu, chyběla pouze Kačka. Vzhledem k faktu, že se nás sešlo dvakrát více než soupeřek, existovala nenulová šance, že se nám podaří splnit cíl, totiž dostat za sezónu v celkovém součtu míň než 50 gólů.

Pár minut po zahájení dala naše jedinečná kapitánka první gól za hlasitých ovací publika i trenérů. Tím jsme soupeřky, které si byly jisty převahou, mírně rozhodily. Evička potvrdila svoji pověst výborné střelkyně, když vzápětí dala gól další. Náš sen o výhře se však neměl splnit ani tentokrát. Ač Barča chytala naprosto výborně a zachránila tím nejednu situaci, dostaly jsme na začátku druhého poločasu první gól. Snažily jsme se tedy skóre buď udržet, nebo vylepšit. Udála se však série nemilých skutečností. Terezka, nový objev tohoto roku, už během prvního poločasu špatně došlápla, čímž jsme přišly o výbornou útočnici. Áňa, stejně jako já, zřejmě pojedla něco nedobrého a tak se nám udělalo uprostřed druhého poločasu zatraceně zle. Z těchto a jiných důvodů jsme přibližně minutu před koncem dostaly gól, který skóre vyrovnal.

Ku překvapení všech zúčastněných jsme tedy nakonec remizovaly. Taky se nám podařilo splnit cíl, tj. nedostat víc jak 50 gólů. Do další sezóny půjdeme znovu naplno a uvidíme, třeba je tahle remíza předzvěstí budoucího zlepšení! 🙂

Bětka

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder