Dne 12. 11. 2015 nastoupil tým Veteránů Tralalalala ke svému předposlednímu utkání letošní podzimní sezóny. Naděje na vysněný postup do 4. ligy se již před zápasem pohybovaly pouze na úrovni velmi nízké pravděpodobnosti, a tak samotný zápas probíhal v poklidném režimu.

Jakožto hráči, který dle mínění ostatních strávil po brankáři na hrací ploše tradičně nejvíce času, připadlo mi taktéž tradiční psaní pozápasového reportu. Na hřišti se tedy toho dne potulovali následující hráči: D. Karal, O. Šubrt, J. Šandera, F. Petrásek, T. Kouřim, V. David, P. Habásko, M. Ševeček, J. Homoláč, M. Krčmář, M. Lecián.

Ano, bylo nás spousta. Soupeřů? Tak těch bylo tak málo, že i Bohyně musela hrát s nimi. Nakonec byli soupeři rádi, že v průběhu prvního poločasu dorazil jejich pátý hráč do pole. Do té doby jsme i my noblesně stáhli hru jen na čtyři hráče. Kdyby nebyl soupeř tak strašně levý, asi bychom za to zaplatili.

Naše koncovka byla jako již tradičně doslova žalostná, především Vojta David marně hledal svoji zabijáckou formu. I přesto však dokázal ve 22. minutě otevřít skóre. Ke střelecké nemohoucnosti Veteránů přidal brankář soupeře i řadu brilantních zákroků, a tak to dlouho vypadalo na vyrovnané utkání. Během druhé půle však dokázal Michal Krčmář pomocí své zarputilosti ve 43. minutě a 54. minutě hned dvakrát rozvlnit síť za soupeřovým výborně chytajícím brankářem. Další vyložené šance zůstaly už nevyužity a zápas tak skončil po jednoznačném průběhu 0:3.

Další a poslední zápas se odehraje dne 25. 11. 2015 s FC Bába.

Filippo

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder