Je čtvrtek 3. března a my vás vítáme u zápasu týmů La Tralalalala a Roštěnek. Tým La Tralalalala nastupuje v počtu osmi hráček. Vidět můžeme dvě útočné formace – Evča (kolik piv tolik gólů) – Terka (rána lepší jak v céčku) – Alča (maratónkyně) – Kačka (mistr kliček), ty doplňují obránkyně Áňa (srazím tě na zem), Ivet a Roberta. Do brány se odvážně postavila Barča (děravá jak punčošky prostitutek). Na lavičce si můžeme povšimnout i dvou trenérů Maziho (nikdy nekritizuji) a Máry (já kouřím já snídám). Tým Roštěnek není ničím zajímavý, pojďme se tedy podívat na zahájení zápasu.

Rozehrává tým La Tralalalala, míč se přemisťuje po celém hřišti, nelze tedy říct, který tým má převahu. Holky z Jaderky (co natrhnou všem prdelky) se rvou jak lvice. Do nové sezóny se pustily opravdu s chutí a rozhodně je vidět, že přes zimu poctivě trénovaly. Důkazem je i první gól zápasu, který střelila hráčka s číslem 2 – Evča. Tým La Tralalalala se tedy ujímá vedení. To Roštěnky nečekaly! Začíná se tedy hrát tvrději a my můžeme vidět více zákroků brankářky Barči a bohužel i první střelený gól Roštěnek. Je srovnáno! Hra pokračuje…míče se ujímá La Tralalalala, míč je zahnán do autu. Áňa rozehrává, bohužel do protihráčky, která se rychle přesouvá k bráně Barči. Ale! nedoběhne. Je sražena Áňou k zemi, za což si Áňa vysluhuje žlutou kartu a La Tralalalala tedy hraje ve třech. Bohužel je z toho další gól. Roštěnky na konec přidávají ještě jeden a zápas tak končí 1:3.

I tak je to velký úspěch na začátek sezóny. Musíme uznat, že na tyto zápasy se rozhodně vyplatí chodit! Proto si nenechte ujít další zápas, který se bude konat ve středu 9.března.

Loučíme se s vámi z komentátorské věže. Sportu zdar a příští týden naviděnou.
Barcelona

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder