K dalšímu zápasu jsme se sešly s dobrou náladou. Dobrá nálada byla možná i proto, protože střídačka byla zcela neklasicky narvaná dvěma hráčkami a jednou fanynkou. Za bránou se pak choulili jako dvě nápovědy další fanoušci. Celkové složení hráček k zápasu bylo Áďa, Kamča, Hanča, Verča, Týna, Kačka a Raduš. Fanoušci byli Evka kápo (co obhlíží své budoucí soupeřky a kuje pikle), Štěpán (učící se od Aduš v bráně nové hvězdné zákroky) a Bohyně (tajně posmrkávající, že jen čučí a nehraje). A zápas za ryku fanoušků začal nabírat obrátky!

Na druhé straně naštěstí nastoupily dámy v oslabení, neboť jejich střídačku zdobila pouze jedna hráčka a tak vše vypadalo pro začátek slibně. Taky se vše velmi slibně vyvíjelo! Střely k naší bráně lítaly, Áďa je buď děsně přísně zničila na své hrudi, nebo vyrazila někam pryč. Dalším malým plusem bylo, že protivnice sice měly ránu jako Cukrouš, který kopne i přes celé hřiště, ale naštěstí i mušku jako on, takže velká část děsně nebezpečných střel končila zcela bezpečně v autu, nad bránou či za hřištěm.

Nelze opomenout i zásluhu obrany, která dělala, co mohla a z mnoha prekérek naši gólmanku rovnou zachránila. Bohužel však síly začaly docházet a my se dostaly do pár svízelných situací během asi 3 minut a dostali asi 3 góly. Pak se ale zázračně všechny stehna naší Kamči vzchopila a začala běhat na plný kule a střílet, že gólmanka soupeře jen čuměla, jak jí jedna bomba skončila v síti. Byl tedy po zásluze zmenšen rozdíl skóre a Roštěnky si vzaly time.

Tento time byl klasicky využit nadávající Kamčou k tomu, aby si postěžovala, jakou hraje tužku a že je to děsný, že se ani do míče netrefí! Ano, čtete správně, Kamča si stěžovala. Ta Kamča, co nekompromisně prostřelila gólmanku a tím nedala důvod k pochybám, že svým nohám nekraluje a nestřílí jí to tam, kam má!

Po timu a velké poradě a stížnosti nastala další část zápasu. Tato část, byla dost nudná, neboť nepadl žádný gól a nikdo se nepopral. Takže si ji moc nepamatuju. Bohužel po této nezapamatovatelné části nastal už jen konec a tedy i naše prohra, ale to nevadí.  Příště totiž zatejpujem všechny nohy a žebra a dáme jim na čumes!

Bohyně

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder