Po vysoké výhře z předchozího týdne, nás v pátek 2. 3. čekal další zápas UFL, tentokrát již s výrazně lepším soupeřem než byli v úvodním letním kole slaboučcí ISC Rockers, kteří jsou poslepováni ze zahraničních studentů. Pro nedostatek odehraných zápasu UFL jsme nevěděli co od týmu s názvem Levej Vingl očekávat. Trochu naděje do žil nám vlil fakt, že si soupeř na Julisce půjčil erární výstroj, protože mu nedošel gólman. To ovšem vyvážil fakt, že kvůli pracovnímu vytížení Jirky “Díry” Weisse musel v brance zaskočit jindy obránce Venco Pejchal, který se v nové roli uvedl velmi slušným výkonem, i když by se to z výsledného stavu mohlo zdát jinak.
Do zápasu jsme vstoupili ospale a naše obranná činnost byla prachmizerná, což nám vydrželo až do konce zápasu. Stav 0:0 se změnil v osmé minutě, když úvodní tlak soupeře skončil prvním gólem v naší síti. To nás probudilo z letargie a v následujících minutách vzrůstala naše aktivita, která vyústila v branku Petra Bohuslava, který ve skrumáži před brankou s trochou štěstí usměrnil nahození Vaška Kautského. Netrvalo to však dlouho a náš soupeř se po chybě obrany opět dostal do vedení. Přestřelka pokračovala dál, protože Tomáš “Hamboš” Hambálek po pár vteřinách pěknou střelou vyrovnal. Naši nejlepší pasáž zápasu následně přetavil ve vedení 3:2 náš nejspolehlivější střelec Petr Veverka, kterému byla nabídnuta pěkná pozice pro střelbu po nahrávce od nového kapitána Petra Vágnera. Tím se však brankový účet našeho týmu uzavřel a v dalším průběhu zápasu jsme lovili míček pouze z vlastní sítě.
Nemá cenu vyjmenovávat všechny chyby, které vedly ke gólům, ale největším problémem byl naprostý zmatek v naší obraně, které navíc vůbec nevypomáhali útočníci, kteří byli mnohdy spíš na obtíž. Toto všechno vyústilo ve chvíli, kdy se v chumlu před brankou míček odrazil od nohy našeho obránce Tondy Povolného do brány. V tu chvíli byl stav zápasu 7:3 a my jsme věděli, že už hrajeme jen o kosmetickou úpravu výsledku. To se nám však nepodařilo a utkání skončilo 8:3 ve prospěch soupeře. Tento výsledek zamrzí o to více, že soupeř byl oproti většině ostatních týmu v tabulce hratelný.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder