V pátek 9. 3. nás čekal další zápas UFL, tentokrát proti týmu NEO, který patří k nejlepším v pražské části Univerzitní florbalové ligy. I když tomu výsledek příliš nenapovídá, odehráli jsme na rozdíl od předchozího týdne velmi dobré utkání, možná nejlepší za dva roky mého působení v Tralalalala.
Oproti minulému utkání jsme nastoupili v pozměněné sestavě, velkou posilou byl Martin ” dneska sem dal TEF a jsem hrdina” Beneš, který výborně vyztužil naši obranu. Naopak chyběl náš ocelový muž Tomáš ” dneska jsem dal TEF a jdu spát ” Hambálek, který vynechal snad první utkáni po dvou letech.
Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a po pár minutách nás do vedení poslal Vašek Kautský po nahození Tondy Povolného. To byl bohužel jediný náš úspěšný pokus v zápase. Chvíli po vstřeleném gólu jsme nešťastně inkasovali, když naší nové posile v bráně, studentce Univerzity Karlovy, propadla do sítě střela schovaná v klubku hráčů před brankou. Následoval tlak soupeře, se kterým si naše obrana velmi dobře poradila i s přispěním útoku, který si na rozdíl od posledního zápasu v obranné činnosti počínal velmi dobře. Do vedení se soupeř dostal v půlce zápasu, když jsme nepokryli nahrávku zpoza brány a pro soupeřova útočníka nebyl problém uklidit míček z blízkosti do naší branky. Do třetí třetiny jsme vstupovali s cílem zvrátit stav utkání, což vedlo k úniku dvou hráčů soupeře a třetí branku v naší síti. V závěru zápasu jsme inkasovali počtvrté, když nám útočník NEA vymetl pavučinky v šibenici.
I přes prohru 1:4 můžeme být spokojení se vzrůstající výkonnosti a hlavně práce obrany a nové brankářky je příslibem do budoucna. V pátek 16. 3. od 16:00 hrajeme na Julisce další zápas a přivítáme každého fanouška.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder