I v sedmém týdnu semestru se odehrály další zápasy Strahovské fotbalové ligy. Ve čtvrtek 29. března nastoupilo naše ženské fotbalové mužstvo k zápasu proti týmu Antidepresivní rybičky. Jelikož se utkání odehrálo ve stejný den, ve kterém se konal Přebor FJFI v ping-pongu a zápas Béčka, ochozy hřiště číslo 1 opět praskaly ve švech a početná skupina dorazivších matematických fyziků si utkání a fandění vyloženě užívala. Jak pravil Vašek Potoček: „Je to mnohem lepší než sexy liga v ragby.“ O pekelné náladě v kotli se ostatně sami můžete přesvědčit z přiložených fotografií.

První půle probíhala v poklidném tempu, šance se objevovaly na obou stranách, časté střely protihráček likvidovala naše brankářka. Našemu týmu ale opět v koncovce chyběla trocha štěstíčka, a tak se ze vstřelené branky v první půli radovaly pouze soupěřky.

V druhé půli se naše hráčky nenechaly rozhodit ani velmi smolným vlastním gólem a dál se snažily aktivně napadat obranné pásmo Antidepresivních rybiček. Odvážné útoky do území protihráček podnikala zejména Verča Blechová, ale protentokrát vyšla střelecky naprázdno. Naopak technicky vyhranější soupeřky dokázaly využít drobných zaváhání naší obrany a na přesné střely soupeřek byla krátká i naše jinak s jistotou chytající Kája. Konečný výsledek zápasu 0:6.

Příští týden se ve středu od devíti odehraje další mistrovské utkání proti týmu FC Technika. Jedná se o předposlední zápas La Tralalalala v základní části soutěže a možná poslední zápas ve starých dresech, takže si ho rozhodně nenechte ujít.

Díky Terce Kráčmerové a Honzovi Patákovi za poskytnuté fotky.

[flagallery gid=17 name=Gallery]

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder