Semestr se nám blíží ke konci a nás čekal poslední soupeř v UFL Open – Hodně v pořádku tým. Po sérii neúspěchů jsme chtěli konečné zvítězit. K tomuto cíli nám měla dopomoci hojná účast 15 hráčů do pole plus brankář Jirka Weiss. Poprvé v sezóně jsme tak nastoupili ve 3 kompletních lajnách a soupeře hrajícího v 6 jsme hodlali uběhat. K tomu nás hecoval zejména tradiční bojovník Petr „ Drát“ Komínek, který se zcela neočekávaně objevil po roce na zápase a vzhledem k tomu, že nebyl na soupisce, musel k jeho potěšení nastoupit „na černo“ pod jménem Toma Kouřima.

Do zápasu jsme vletěli s obrovskou vervou a soupeře jsme zatlačili, což vyústilo v gól Radka „pokaždé když nastoupím tak skóruju“ Papouška, který se s ničím nemazal, oběhl branku a poslal gólmanovi soupeře míček mezi nohama do brány. Ani jsme se nenadáli a dvě vteřiny po rozehrání buly soupeř vyrovnal kuriózním gólem hlavou, který náš oblíbený rozhodčí „Sem tlustej a navíc kokot“ uznal. Vyrovnávací gól však náš tlak nezastavil a po druhé asistenci Honzy Kotrbatého v zápase nás poslal do vedení Martin „rozbiju rozhodčího“ Beneš. Chvíli na to jsme dostali možnost hrát přesilovku, kterou využil nejlepší kapitán v historii Tralalalala Peťa Vágner, když nádhernou přihrávku Dráta před bránu poslal do šibenice. Do konce druhé třetiny ještě soupeř stačil snížit na 3:2.

Ve třetí třetině jsme navýšili náskok během další přesilové hry. Po krásné nahrávce kapitána Petra „report píšu já a a nebojím se vychválit“ Vágnera vystřelil ještě krásněji Honza Kotrbatý a bylo to 4:2. Tento stav jsme dlouho kontrolovali a až tři minuty před koncem obdržel jinak výborně chytající Jirka Weiss třetí gól. Tím jsme se dostali trochu pod tlak, ale nakonec jsme vedení 4:3 udrželi, i když si pár vteřin před koncem Tomáš “tentokrát obránce“ Hambálek pohrával na vlastní polovině s protihráči i nervy spoluhráčů.

Po sérii porážek jsme tedy zakončili sezónu UFL Open výhru. Přesto jsme se nakonec neprobojovali do playoff. Zlepšenou formu však můžeme prokázat již tento pátek v 17:00, kdy se v nové soutěži Fakultní UFL utkáme s týmem FELáků. Přijdťe nás podpořit a odměnou vám budou slova chvály v příštím reportu.

Kategorie:

1 komentář

Napsat komentář

Avatar placeholder