Dalším soupeřem ve SFL nám v pondělí 22. 10. byl tým LAMPIONI, který stejně jako my zatím marně čekal na první výhru. K zápasu jsme se tradičně sešli ve výborné náladě a hojném počtu. Bránu hájil Štěpán Poláček, obranu zajišťovali Marek Böhm, Honza Paták, Kuba Kopecký a Honza Chyba a v útoku ohrožovali soupeřovu branku Oskar Löw, Radek Vespalec, Honza Mareš, Ondra Hruška a Ondra Šembera.

Již po prvních minutách bylo znát, že se na hřišti tentokrát sešli opravdoví „mistři“ a to v obou oddílech. Časté kiksy zejména ve zpracování míče sloužily k obveselení obou táborů fanoušků. I přes naši poměrně pěknou hru (rozuměj ne tak tragickou jako obvykle) jsme se nevyhnuli několika laciným brankám. První poločas tak skončil 0:4.

V druhém poločase se ale začaly dít věci nezvyklé a nevídané. Nejen že jsme nedostali našich oblíbených druhopoločasových 10 branek (tentokrát jenom 4), ale dokonce jsme dvě vsítili. Nejprve se své první branky po úspěšném prokličkování polovinou soupeře dočkal Ondra Šembera. Už se nechal slyšet, že další metou je hattrick. Následně se k míči dostal a nekompromisně zakončil další nadějný útočník Ondra Hruška. Soupeři ale také nezaháleli a závěrečný hvizd tak ukončil utkání za stavu 2:8. Pochvalu zaslouží nejen zápas od zápasu se zlepšující obrana, ale také Štěpán, který zápas výborně odchytal i přes nepříjemnou zdravotní indispozici.

V pondělí nás čeká další těžký zápas s týmem Jihostřelci, který okupuje druhou příčku průběžné tabulky s úctyhodným průměrem 12,5 vstřelených branek na zápas. Věříme, že se silnou podporou fanoušků uhrajeme co nejlepší výsledek. S heslem „Nepřátel se nelekejme a na statistiku nehleďme“ se tak doufám uvidíme v pondělí od 22:00 na devítce!

Radek V.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder