V pondělí 5. 11. nastoupilo naše Áčko k poslednímu zápasu skupiny D, proti týmu La Balada. Jakožto aspiranti na účast v play-off jsme chtěli zvítězit a zajistit si tak co nejlepší umístění v tabulce. Průběh zápasu však bohužel tomuto cíli vůbec neodpovídal.

Hned po pár úvodních minutách jsme inkasovali. Soupeř se ale z vedení neradoval dlouho, neboť za pár okamžiků, po pěkné souhře, srovnal stav utkání kapitán Hejňas. Poté následovala červená karta, kterou obdržel Zaja a my šli do pětiminutového oslabení. Díky dobré hře v oslabení a skvělému Onckovi v bráně, jsme však tento handicap přežili bez úhony. Poté Milan Holec z přímáku vší silou napálil míč, který i díky překvapenému brankáři skončil v bráně a my šli do vedení. Soupeře to však nepoložilo, ba naopak. Zvýšil své nasazení a během pár minut šel do vedení 4:2. Pak obdržel Ševa žlutou kartu, čehož soupeř tentokrát bleskově využil. Poločas tedy skončil stavem 5:2 pro La Baladu.

V druhé půli jsme navíc inkasovali další dva góly, díky čemuž se stav utkání zvýšil na potupných 7:2. Ke konci utkání pak už jen korigoval výsledek svým druhým gólem Milan Holec. Utkání skončilo 3:7. V tomto utkání jsme předvedli zdaleka nejhorší výkon ze všech zápasů základní skupiny.

Postup do play-off již naštěstí máme ze čtvrtého místa zajištěn. Doufejme ale, že se podobný týmový výkon nebude v play-off opakovat a my budeme opět hrát náš pohledný, útočný fotbal, na jaký jsou naši fanoušci zvyklí.

Report by Zaja

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder