Vážení přátelé, máme tady shrnutí dalšího pátečního florbalového zápasu v lize OPEN. Soupeřem nám byla Družina Dr. Zoidberga. Při pohledu do tabulky, kdy počet bodů i zápasů byl stejný, jako máme my, jsme zavětřili potenciální možnost zisku nějakého bodu po sérii hluchých zápasů. Bohužel velmi důležitý ukazatel naší šance na úspěch v zápase, a sice dostatečně zásobená střídačka, nevěštila dle doodlu nic dobrého. Realita byla ještě horší a na lavičce jsme měli pouze jednoho hráče na střídání. Tím jsme přišli o silnou zbraň proti většině týmu. Proti této neoddanosti týmu (namísto toho zbytečná účast na přednáškách typu EXF, THN nebo flákání se na ústavu věd či v nemocnici) nepomohlo ani zavedení mastných represí z rukou Víťy Škváry.

Dnes si tedy, na rozdíl od zápasů, kdy jsme hráli ve třech lajnách, můžeme dovolit vypsat seznam dorazivších bojovníků, není totiž vůbec dlouhý: bránu střežila Aneta Čermáková, v obraně úřadovali Víťa Škvára s Tomášem Czakojem a Honzou Kotrbatým a útok táhli Tomášové Kouřim a Hambálek spolu se Zdeňkem Junkem.

Před začátkem zápasu kolovaly v týmu řeči o slabém brankáři soupeře, na čež kontroval Honza Kotrbatý tím, že některé hráče soupeře zná z naší florbalové extraligy. A skutečně: byli tam 3 hráči z extraligového Future, sekundovali jim zbývající hráči z druhých a třetích dorosteneckých lig a brankář byl z juniorských Bohemians. Karty byly tedy rozdány jasně a vývoj zápasu tomu odpovídal.

Popíšu tedy jen čtenářsky zajímavé části zápasu. První je z poloviny druhé třetiny zápasu, kdy Víťa Škvára prohodil míček mezi obránci a Tomáš Hambálek backhandem skóroval pod rukou brankáře pod břevno, čímž snížil stav zápasu na 6:1. Druhá pěkná akce se objevila na začátku třetí třetiny, kdy Honza Kotrbatý famózní střelou přes množství clonících hráčů uklidil míček do levého růžku po nahrávce Tomáše Hambálka zpoza brány. Zejména na konci první a během druhé třetiny se objevily i další hezké, zejména brejkové, akce, bohužel bez gólové třešničky na dortu.

Ve třetí třetině nám již došly síly. Zápas nakonec skončil 14:2, kdy v poslední třetině chtěl soupeř takřka bez úcty mermomocí vstřelit 15 gólů. To se nanštěstí nepovedlo, výsledek je ale i tak nepěkný. Doufám, že s tak špatnou docházkou jsme se potkali poprvé a naposled, a v pátek 23. 11. od 14:00 vás diváky budeme bavit na zápase s Provozně ekonomickou fakultou hnojařskou. Tato fakulta je momentálně na předposledním místě tabulky, proto jistě půjde o velký šlágr, na kterém nesmíte chybět!

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder