Prvním ostrým vystoupením našeho týmu v novém semestru bylo čtvrteční utkání 28. 2. mužského Áčka proti ambicióznímu celku Maestrovy rozžhavené pánve. Sestava se sešla v ideálním počtu devíti hráčů. V brance zářil Oncek Bartoněk, obranu zajišťovali Bc. Jan „Hovnivál“ Hejný, Bc. Martin „bezpečnost především“ Ševeček, David „zatím nic“ Brožek a Michal „ještě méně“ Zajíček. O branky se měli starat Bc. David Blatský, Bc. Filip „náhoda“ Petrásek, nový kapitán Bc. Michal Krčmář a nic Milan „Otík“ Lecián. Chyběli tak jenom Ing. Milan Holec, nic Petr „Aleš“ Valenta a Bc. TOOM Kouřim, který se však pro svou zničující retardaci raději nechal vyškrtnout ze soupisky.

Soupeř, který v minulém ročníku kompletně vyhrál čtvrtou ligu, začal velmi aktivně. I za pomoci hodně vytaženého brankáře nás přehrával a my jsme mohli děkovat jenom levosti jeho útočníků, že jsme neinkasovali. Nátlaková hra se mu ale nevyplatila. Při jednom z našich zoufalých odkopů trefil bakalář Petrásek míč tak šikovně, že se tento dokutálel až do soupeřovy odkryté brány. Posíleni tímto zvratem jsme se vrhli do útočení. Hlavním produktem této naší snahy byl únik bakaláře Ševečka. Ten, sám před brankářem, chtěl nejprve poskakující balon napálit vší silou, ale včas si uvědomil své kvality a od tohoto záměru ustoupil. Rozhodl se ale pro úplně stejnou hloupost a brankáře se pokusil přelobovat. K údivu všech se mu to povedlo a my jsme si tak měnili strany za vedení 2:0.

Ve druhém poločase bylo typickým obrazem hry soupeřovo obléhání naší branky a naše agresivní kontra-ataky. Udeřili jsme ale překvapivě z rohového kopu. Otík našel bakaláře Petráska a ten nám dal již tříbrankové vedení. Na to soupeř reagoval střídáním brankáře a vyslal tedy Maestra do útoku. I přes rady a doporučení bránit tohoto hráče osobkou to byl právě Maestro, který vstřelil soupeřův první gól. Naštěstí jsme s odpovědí dlouho neotáleli. K přímému volnému kopu ze střední vzdálenosti se postavil bakalář Hovnivál a tvrdou ranou do levého dolního rohu branky nám vrátil tříbrankové vedení. S odpovědí přišel opět sám Maestro a Onckovi mezi nohama protlačil další snížení. V závěrečných minutách už soupeř vsadil vše na útok, a tak se nebylo čemu divit, že se bakalář Krčmář dostal do sólového úniku, který ještě vyšperkoval parádní přihrávkou na bakaláře Petráska a umožnil mu tak zkompletovat hattrick i naše vítězství 5:2.

 

report by TOOM

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder