Po tvrdých tréncích na sněhu a boji o titul v písku se náš ženský futsalový tým opět vrací na umělý trávník. Náš první zápas byl bohužel přeložen (na 15.4.) a proto jsme naše první utkání 36. ročníku Strahovské fotbalové ligy odehrály až v úterý 5.3. Náš soupeř byl tým Roštěnky, který se po sezoně strávené v první lize opět vrátil do ligy druhé. V první lize si Roštěnky vyzkoušely roli autsajdrů a skončily se skore 1:67 po sedmi zápasech.
Již od prvních minut utkání bylo jasné, že se od Roštěnek zahanbit nenecháme. V brance steně jako předchozí sezony opět kralovala Kája, v obraně se střídaly Makki, Kamča, Kristýna, Ivet a Áňa. Do útoku nově zamířila Verča P. a nová posila Eva, standartně jsme v útoku viděli Verču B., Zuzku a Amal.
Při svém vstupu do nové sezóny jsme evidentně opět překvapily diváky, kteří prakticky bez jediného slova pozorně sledovali celé utkání. A není divu- šance střídala šanci a to i na naší straně. Do krásných střeleckých pozic se dostávaly naše útočnice stejně často jako soupeřky, větší počet proměněných příležitostí na straně Roštěnek je jen otázkou více zkušeností a sebejistoty ve hře. Jedinou naší brankou byla střela Zuzky, která pečlivě vyhledala vyhledala skulinku v soupeřově obraně a zcela přesně umístnila míč do nepřátelské sítě
Každý z přihlížejících bude jistě rád souhlasit, že v našem prvním zápase jsme poodhalily skrytý potenciál a že právě přicházející sezóna možná přinese  velké fotbalové úspěchy. Doporučuji tedy pravidelně navštěvovat zápasy našeho ženského družstva, aby vám případné náhlé vítězství neuteklo.

Kamča

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder