Kdysi dávno byl podepsán pakt. Pakt o neútočení mezi dvěma týmy. A ten byl jednoho dne porušen. Rudoarmějci z Trclclclclc se veřejně vyjadřovali o našem černém drsném týmu. Nutno podotknout, že velmi hanebně, a tak 18. března Léta Páně 2013 došlo k bitvě na zasněžené půdě hřiště číslo 9, pro tuto řež přejmenovaného na Stalingrad.

Hauptsturmführer Vespalec připravil naprosto novou taktiku. Střílejte do všeho, co se hýbe, zejména do varlat. Tuto taktiku započal zkoušet Sturmscharführer Kecek již na tréninku a v diverzantské akci, kdy byl nasazen do protitýmu, zneškodnil jednoho z hráčů rudoarmějců – vzhledem k tělesné stavbě se zřejmě jednalo o příslušníka gruzínské brigády. Na tréninku rovněž předvedl skvělé výkony náš specialista na zimní boj –  Oberschütze Jabko, který sázel jeden fík za druhým. Možná mu napomohly podmínky, které byly vhodné spíše pro hokej.

Konečně přišel den zúčtování. Schwarze brigáda v čele s Hauptsturmführerem Vespalcem (hodnosti jsou v našem týmu podle obvodu lýtka – Radek je má jako opravdový fotbalista) nastoupila proti zaostalým a rozklepaným komsomolcům ze Stalingradu. Rudí chlapci třímali v rukou své rudé knížky a vycpávali si s nimi oblasti genitálu, aby je brutální střely úderných jednotek v čele s likvidátorem Sturmscharführerem Keckem nemohly zranit. To se ale velice mýlili.

A bylo odpískáno. Vyplašený rozhodčí se raději ukrývá za svoje desky a začíná lítá bitva. Soudruzi započínají nesmělé útoky, avšak jejich válenky od babičky se ukazují jako velice nevhodná obuv pro zasněžený povrch. Přichází první střely na bránu. Vedle. Rudoarmějci povolávají do zbraně elitního snajpra Libora Zajceva Tomka. Chlapec pocházející z jedné z nejchudších vesnic zauralské části Ruska, odkojený vlky a pevný jako skála se chytá míče a útočí. Ostatní se přidávají a mohutné Uráááá se rozléhá po celém hřišti. Začínají padat góly. Sturmscharführer Kecek si na tohoto drobka, resp. na míč před ním lehce došlápne a hned je pískán. Čeští rozhodčí jsou jako celý národ. Stále lezou komunistům do zadku.

Úderné brigády vyslané ze samého srdce pekla černého nadále vytvářely mocné útoky na vyplašené skupinky rolníků s červenými knížkami v trenclích. Při jednom velice zásadním průrazu prošel Oberschütze Jabko před bránu a krutě vytrestal junáka v brance. Čest našemu Oberschützemu Jabkovi. Bohužel to nestačilo. Rozhodčí opět pískali proti nám. Černá hráz pod vedením Untersturmführera  Löwa se projevovala zejména v obraně a při nejednom rudém ataku se některý z útočníků rozplácl jako přejeté scheize. Lítá řežba byla v době, kdy nás rudoši začali zatlačovat do defenzivy a nám docházela síla – neměli jsme vhodné zásobení zelenou, ukončena. Závěrečný hvizd určil výsledek 1:6 pro rudé rolníky, kdy kromě snajpra Libora Tomka, který si připsal tři zářezy na pažbě, za Trclclclclc dále skórovali soudruzi Volf, Dufek a Sekel.

Co se týče fanoušků, tak účast byla nadprůměrná i přes zimu jako v Rusku. Zelená tekla proudem a zejména Choloepus Bradypus Cuhrus se opět značně projevoval. Doufal, že svým rykem naláká nějakou Choloepussy nebo alespoň Bradypussy. Nebylo mu to nic platné, tak nakonec dostal sníh na svojí pussy, aby se trochu zklidnil.

Sportu zdar!! Nazdar!!

Adam “letos chci dostat Nobelovu cenu za literaturu” Kecek

P.S. Díky Honzovi Patákovi za fotodokumentaci

[flagallery gid=32 name=Gallery]

Kategorie:

1 komentář

Napsat komentář

Avatar placeholder