V rámci šestého kola 8. Hanspaulské ligy skupiny D nastoupili veteráni Tralalalala na hřišti SK Aritma proti týmu Tream Deam FC, který byl proslaven svojí obranou, neboť do tohoto kola obdržel pouze 4 branky stejně jako náš hvězdný celek. Nastoupili jsme však, díky velkému počtu absentujících, v hodně neobvyklé sestavě. Do branky se postavil Tomáš Kouřim, obranu zajišťovali Jerome Gubiš, Vladimír Španihel a Roman Pangrác, do útoku se pak postavili Filip Petrásek, Pavel Bartl a Petr Habásko. Absentovali David Karal, Jan Hejný, Jan Gubiš, Petr Komínek, Petr Kolečko, Míla Kepka a Martin Cuhra.

Zápas začal z naší strany jak jinak, než velmi profesionálně. Rozcvičku jsme prováděli bez míče, neboť jsme žádný neměli, a podle toho vypadaly úvodní minuty zápasu. Soupeř takřka z první akce ve druhé minutě vstřelil branku. On to byl vlastně jeden z našich obránců, který po soupeřově rohu tečl míč do branky. Nicméně, Jerome Gubiš o dvě minuty později vyrovnal. Nerozhodné skóre však nevydrželo dlouho, když se soupeř za další dvě minuty opět po rohu ujal vedení. Gól byl kupodivu opět vlastní. Utkání mělo slibné tempo, a tak na sebe další branka nenechala dlouho čekat. Ve 13. minutě se prosadil opět Jerome. Poté jsme ale odhalili soupeřovu největší slabinu, a sice že neběhá. Zrychlili jsme tedy trochu hru a hráči Tream Deam FC se změnili v pět kuželů, což perfektně vyhovovalo malému a mrštnému Filipu Petráskovi. Není třeba zbytečně popisovat – 22, 24, 25, 28 – to jsou minuty, ve kterých vsítil Filip čtyři branky, a do poločasové přestávky jsme tak šli v klidu s vedením 6:2.

Do začátku druhého poločasu jsme vstoupili ve stejném stylu, jako jsme končili ten první. Filip přidal svou již pátou branku ve 33. minutě a hned o dvě minuty později zkompletoval hattrick také Jerome. Soupeř již zcela rezignoval, a tak nám nic nebránilo dokončit gólostroj. Ve 43. minutě se konečně probudil Pavel Bartl a zvýšil již na 9:2. Poté se však dostal soupeř opět ke své nejsilnější zbrani – rohu – a snížil, tentokráte již bez zásahu našeho bránícího hráče. Nicméně my chtěli alespoň kulatou desítku, což se nám povedlo a Pavel si připsal druhý zásah v zápase. Poslední desetiminutovka se nesla již v klidném duchu, pouze přibylo z naší strany spálených šancí, kterých bylo v průběhu zápasu mraky. Konečné skóre bylo tedy 10:3 pro Tralalalala, ale na střely jsme zvítězili hrubým odhadem tak 50:4, což může být varovný signál pro zvýšení produktivity.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder