Dne 21.5. jsme se sešli k utkání proti soupeři jménem Neverscore, kteří sice nedokážou dostát svému jménu když za sezónu už 5 gólů vstřelili, ale i tak jsme neočekávali zápas těžší než proti jednonohým. Na utkání jsme se sešli v sestavě: v bráně stál David Karal, obranu tvořili Honza Hejný, Roman Pangrác a Vašek Jánský v útoku se objevili Filip Petrásek, Petr Habásko a Martin Cuhra. Los utkání dokázal Petr Habásko prohrát, i když se hrála hra kámen nůžky papír, tudíž by měl doma před zrcadlem trénovat dokud nevyhraje.

Ačkoliv si soupeř vybral stranu po sluníčku, tak utkání začalo optimisticky. Už v 2. minutě po autovém vhazování se prosadil hlavou Vašek Jánský. Poté navýšil své střelecké konto Filip Petrásek, na kterého hned navázal dvěma slepenými góly, které vypadaly naprosto stejně, Petr Habásko a zvýšil už na 4:0 (rozuměj nějak se k němu odrazil balón a on zesměšnil brankáře góly mezi nohy). První poločas ukončil brankou Jan Hejný. Tedy strany se měnily za stavu 5:0.

Druhá půle začala skoro stejně jako první, balón z autu na hlavu Vaška Jánského, který tentokrát bránu těsně netrefil. Ale stejně jako v první půli padly 3 slepené góly, tentokrát se 2x prosadil Martin Cuhra a Petr Habásko dokončil svůj hattrick. Soupeře trošku povzbudil Roman Pangrác, když na půlce zamrdal míč a v souboji jeden na jednoho soupeř proti Davidovi uspěl. Finální podobu skóre upravil Honza Hejný, s outsiderem této skupiny jsme se rozešli jednoznačnou výhoru 9:1. Za zmínku ještě stojí, že Martin Cuhra byl po zápase málem vyloučen za znechucení rozhodčího, když se rozhodl, že si nechá strhnout trenky.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder