Po velmi pěkném skóre z prvního zápasu, 2:3 ve prospěch soupeřek, jsme plné odhodlání tentokrát vyhrát nastoupily proti soupeřkám, které nikdy neptařily k neostřejším nožům v šuplíku. naše sestava zůstala oproti původním dohadům beze změny, jelikož kvůli nemoci nemohla nastoupit naše nová brankářka Nika. V brance jsme tedy mohli vidět Káju, v obraně Makki, Áňu a Kamču a v útoku Evu, Veroniku P., Nikol a střelkyni našeho jediného gólu Verču B.
Soupeřky evidentně od minulé sezóny potrénovaly a obměnily sestavu. Před zápasem se z jejich kouta ozývalo: “Budeme hrát, abychom si zahrály…”, “Hrajeme pěkněj fotbal…” a podobné silácké hlášky. První polovina zápasu byla bohatší na góly, druhá zase na dramatické situace.

Z několika gólových šancí na naší straně skončil míč v bráně soupeřek pouze po krásné akci Verči B. Mezi tyčemi proletěl míč ještě jednou a to přímo z autu. Bohužel ani neskrývaná radost střelkyně Áni, doprovázená radostnými výskoky a pokřikováním fanoušků, nepřesvědčila rozhodčího o tom, že míč byl tečován.
Soupeřky proměnily čtyři ze svých šancí. Kája si v bráně kromě svých tradičních gymnastických kreací tentokrát, kvůli svému zraněnému palci, tentokrát pomáhala i volejbalovými údery.

Z dramatických situací je třeba uvést na pravou míru moment údajného faulu kapitánky Kamči. Situace, která údajně z pohledu publika vypadala jako surový zákrok s úmyslem zmrzačit soupeřku, nebyla  ničím jiným než zakopnutím soupeřky o vlastní nohu. Na zemi ležící hráčka byla rozhodčím poprávu pokárána za špatný herecký výkon. Soupeřka poté hájila svou čest v diskuzi s rozhodčím, kterou zahájila slovy: “To ses pos..l?”, za čež si vysloužila další ocenění tentokrát v podobě žluté karty. Při odchodu ještě hráčka s obličejem ve výšce Kamčiných ramen slibovala, jak příště kapitánku sejme a bude se tomu ještě smát. K snímání už však bohužel nedošlo a při další střídání si troufala jen na, o několik desítek kilo lehčí, Áňu.
Šanci vybojovat první Tralalalala body sezony jsme tedy nevyužili, ale díky výkonům ostatních mužstev, budeme mít možná ještě jeden pokus. Příští týden nás čekají holky z Kurzu šití. Při tomto utkání nesmí chybět žádný pořádný fanoušek. Takže v úterý v osm na jedničce.

by Kamča

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder