Bylo pondělí, vcelku teplo a tým Odpadu se sešel k dalšímu zápasu. Pomalu se začali objevovat diváci. Vypadalo to na slušnou účast. Kde se vzal, tu se vzal, objevil se tým Historiků. Banda uličníků milujících dějepis, archivy a staré víno a plesnivý sýr namísto pribináčku ke svačině.

Zazněl hvizd a nastoupila standardní sestava v obraně s Keckem a Kubíkem, který se vrátil zotaven po nepěkné kolizi s mokele mbembe, v útoku s Hambošem a Blonďáčkem. Lítá bitva započala. Historici, poučeni z chyb horlivých zbojníků, oťukávali náš tým velmi zlehka. Nám se díky tomu podařilo pár úniků do obrany soupeře, kde jsme jim přivodili nejednu vrásku na čele. Žel bohu, horda zastaralců se jala protiútočit a dává branku. Fanynky na naší lavičce otírají slzy a kapesníček nechávají volně unášet větrem. Naší obraně se to nelíbí. Přichází druhá vlna útoku. Masitý asi-metrický útočník běží, Kecek běží, ozývá se zvuk, který připomíná sražení prasečích kopyt, a cvalda se válí v křemičitém písku. Podobných zákroků se v následujících minutách událo ještě několik, včetně skácení klona Roberta Pershinga Wadlowa.

Góly soupeře vyburcovaly naše útočníky k ofenzívě. Blonďáček utíká vpřed, bere si loptičku a pálí gól. Náš fanklub jaderných krasavic a krasavců jásá. Historici jsou vykulení jako Napoleon u Waterloo. Pokouší se ještě vzedmout k poslednímu odporu. Plesk, plesk, padá další gól!! Fanynky a fanoušci jásají o něco méně. Historici posílají do útoku těžkotonážní vepříky, kteří vstřelují pár branek. Kecek, pln sil po střídání, bere loptičku, vybíhá proti brankáři, štel špic, bodl. Gól!! Střídačka a fanklub jásají a útočník si obíhá zasloužené kolečko slávy. Blonďáček pak dostřeluje další dva góly. I přes prohru 10:5 to byl naprosto famózní zápas!!! (pozn. kapitána: první branku Odpadu si kromě Blonďáčka Michala vstřelil i další nováček v týmu – Lukáš)

-ak-

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder