FC Pivce máme rády. Nejen že velká část ST TRA4xLA hráčky často potkává při příjemných večerních posilovacích povinnostech, ale i jako fotbalové soupeřky jsou fajn. Velkou zásluhu na tom mají oba fankluby, které na tyto zásoby objevují společnou zálibu v pyrotechnice (v pyru lze nalést analogii na klučičí “kdo dočůrá dál a výš, je lepší”). Našim fanouškům se pro tentokrát nepodařilo najít hráčku, o které by křičeli, že si kryje koule, a tak fandili slušně (“rozhodčí je píča”).

A nyní k samotnému zápasu: nastoupily jsme do něj s jasným cílem – vyhrát. Naneštěstí soupeřky měly v plánu něco velmi obdobného. Útěchou nám budiž, že všechny tři góly zápasu jsme vstřelily my. Jednou z dosud nezmíněných výhod těchto soupeřek je, že běhají obdobně pomalu jako my, a tak máme šanci poctivě bránit a útočit. Při jedné z obranných akcí se mi podařilo srazit ubíhající soupeřku. Ukazuje se, že něco takového je zakázané a na červenou kartu. Můj roztomilý a nic nechápající obličej rozhodčího obměkčil a udělil mi pouze žlutou kartu. V této nepříjemné situaci jsme dostaly gól z rohu, který byl zkopnut?/odražen? naší hráčkou do brány. No nic. To, že ony víc běhají díky náporu euforie znamená, že i my přidáme. Aha! Namotivovány jsme do brány (tentokrát té správné) umístily dva góly. Za poznamenání stojí, že Eva kopala minimálně přes třetinu hřiště (a strefila se).

Co říci závěrem? Podařilo se nám uhrát očekávané vítěztsví + můj report je poznamenán překvapivým zjištěním, že i na holčičím fotbalu se rozdávají karty, což jemně zastínilo střelecké výkony ostatních. Omlouvám se. Hrály jste dobře.

by Makki

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder